Gotta study ..

Okej, det blir inget redigerande av bilder nu iallafall, får försöka hinna med det imorgon. Kom nämligen på att jag har två inlämningar som ska vara inne imorgon och jag måste verkligen jobba på dom, såå nu ska jag ta och gräva ner mig i skrivandet tillsammans med ett glas loka och lite soft musik.
bild från weheartit

Come on skinny love just last the year, pour a little salt we were never here

Går ju inte att säga annat än att det är underbart att vårvädret äntligen kommer nu! Strax före jag gick till bussen i förmiddags (började skolan sent) så var det 9+ och fick ju ta fram den tunnare jackan. Man blir på så bra humör, så idag är en bra dag!
-
Ska även ta och försöka redigera klart bilderna från plåtningen sedan, efter träningen om jag ska dra dit. Så håll utkik!

Några meningar såhär på kvällen

Befinner mig i sängen och kollar på ett avsnitt av One tree hill. Har fastnat för den där dumma serien nu haha.
Imorgon är det återigen dags för skola och ska även ha en liten photoshoot. Bilder kommer senare på resultatet. Ska bli härligt att träffa mina störda vänner igen också!
Godnatt!
Inspirationsbild för imorgon

Emeli Sandé - Daddy


Flätan fick stanna kvar

Så, då var kalaset avklarat. Bara ett fåtal kommer veta vad jag menar nu, så blir lite hemlighetsfullt. Men jag är så jävla glad att allt är bra igen, det har gjort så ont. ♥
-
Även melodifestivalen är över, för idag iallafall. Danny till final = olyckligt kära tjejers förtjänst. Han sjöng ju så falskt :O Och Perelli har tydligen lagt ner närmare en miljon för hela numret. Jaja. Jag tyckte iallafall Axel vad bäst! Även om han var en kopia av Håkan Hellström som jag avskyr, så hade han en sjukt go låt!

En groda i flätor

Kände för att vara en groda idag, med flätor.
-
Ja här sitter jag och är extremt hungrig.... Synd bara att jag inte sparade pizza från igår.
Har hunnit att städa mitt rum iallafall, för ska ha kalas om ca en timmaaaaa. Var liksom tvungen för det låg kläder överallt som vanligt.
Så ska nog lägga på ett kol, för mitt hår är inte torrt och det kommer va extremt cpiga lockar när jag tar ur flätorna. Får försöka få bukt på detta. Ska även ta på mig något som inte är mjukiskläder...
SEEYA

Nothing is original

Godmorgon Sverie! Ja, kände bara för att skriva det.

Fönstershoppar på internet

Satt och hade tråkigt, vilket slutar med att jag kollar runt på kläder och skor på internet. Hittade några snygga som inte skulle vara fel att få ställa bland de andra i skohyllan här hemma. Synd bara att alla inte är anpassat för ens plånbok. Från Scrorett.
Snygg och kaxig platå! - 1399:-
Dessa har jag dreglat efter sen i höstas. Provade de även i butik, och de var äckligt snygga på.. - 1399:-
Såkallade flatforms, som jag har fått upp ögonen för. Så sjukt coola. - 1299:-
-


Följ min blogg med Bloglovin

!

Nu kan man följa mig på både Blogkeen och Bloglovin! Lägg gärna till mig!
bloglovin

Individualism kan ju faktiskt ifrågasättas

Åtminstone 2-3 timmar av dagen har mina öron fått plågas av allt tjat om Victorias bebis. Snuttigull-prinsessan. Over and over again, samma saker hela tiden. Ganska galet ändå hur det kan vara en så stor grej. Jag ser dom bara som ett vanligt par som fått ett barn. Har tänkt lite på det, varför människor och framförallt median är så på detta, och dom som familj överhuvudtaget. Enda skillnaden på dom och oss "vanliga medelklass" är att dom har en titel och är rika. Liksom, kungligt blod? Låter som det är något magiskt med det.
Tycker iallafall att det hela är allt för överskattat.
Plus, jag skulle inte vilja att pressen tar en del av ens liv. Tänk att inte ha något privatliv alls nästan. Och dom kan ju inte direkt åka hem i lugn och ro nu med deras nya familjemedlem, utan nu väntar reportrar och massa trams. Fredrik Reinfeldt ska imorgon tillochmed vittna denna nya händelse, för det behövs visst för att bevisa att det verkligen är Victorias barn. (?!?!??!?!?!)
-
Ja, det är iallafall min syn på saken. Vad tycker ni andra om detta?

White regular

Upp vid halv 6, som blev tio i istället. Började jobbet och skulle memorera nya ställen samtidigt som jag inte var riktigt vaken än. Inte det lättaste. Avslutade sista halvtimmen med att sitta i en massagestol.
Kollade klart på första säsongen av OTH nyss. Kommer väl börja på nästa inom någon timme.
Sådär, det var min dag än sålänge, och jag är fruktansvärt trött just nu. Smärtan i lungan är värre nu också, vilket är hemskt och gör så jäkla ont.
-
Fick änna skriva inlägget i korta meningar haha, annars skulle det slutat i en mängd av ett halvt A4..
-
Hoppas alla har en bra daaag!

Semla//Gossip

Sådär, som en smäck! Fick avrunda kvällen med en semla, och nu blir det att kolla senaste Gossip!
Även att ställa klockan på 5:30 för att åka och jobba imorgon!..

Tävling - Kan Dee

Jag är med och tävlar om presentkort på kandeeshop.se
Var med du med! Tävlingen hittar ni här

Blus - BikBok . Shorts - Topshop . Linne - Kan Dee Shop . Solglasögon - Asos . Nagellack - Kan Dee Shop .
Tygkasse - Kan Dee Shop . Skor - Topshop .
Halsband - Nelly.com . Nagellack - H&M . Skor - Asos . Byxor - Nelly.com . Linne - Kan Dee Shop .
Väska - Asos . Kavaj - Ginatricot .

Bowling

Ja hej då var det dags igen typ. Tänkte bara meddela världen om hur kul jag har på mitt looov... Om någon intresserar sig.
Jag gör i princip ingenting alls, men idag har jag faktiskt varit utanför huset haha! Har varit och bowlat med Maja och Moa. Var kul eftersom vi inte alls umgås så ofta längre! Det blev i 2 timmar vilket resulterade i bland annat 8 strikes för Maja, som man nog kommer få höra ett tag nu haha ;)
Just nu sitter jag och käkar mackor och yoghurt och ska precis sätta på något eller några avsnitt av OTH, samtidigt som min högra lunga sakta med säkert tar livet av mig... Har så sjukt ont när jag andas och hostar.. EJ kul.

Bon Iver - Perth

-Every day I'm fighting against what I want the most, putting up a fake smile and pretend that I'm okay. Even if it means to see you two which hurts so bad, I don't have a choise. I'm beaten down. I don't know how I do it, or what it is that keeps me going without falling into that deep big hole, but maybe after all I've been through, I became stronger. -We are either facing the reality every day but just not accept it like it's created, or we are just living our dream. But some day the reality will catch us up. I think I'm at that point when I realize what an idiot I've been for not seeing my reality until now. -And even if we try to hold things inside, we all know it some day will come to a breaking point. Because we're humans. And that is how our world is.

Terapi.

Bra start på dagen

Ja, en sådan fick jag idag!
Förut vid 11, när jag låg i sängen och var halvvaken så ringer min mobil. Det var mina kusiners farmor och tänkte änna vad hon ville mig..? Men hon ville alltså att jag skulle rita av en bild till henne, alltså har jag en beställning!
Hon sa även att hon skulle ta med den till hennes jobb sen och visa, för hon trodde allt handlar om spridning, för att lyckas vill säga. Och det håller jag med om! Får se bara vart det leder, förmodligen inte långt, men kul grej ändå! : )
Ps.
Har även fått en kommentar om teckningen på Rihanna i tidigare inlägg, av en som heter Tina. Hon är sjukt duktig på konst och har grymmaste tatueringen! Hennes blogg hittar ni här.
Roligt när man får feedback på det man gör, that's what keep me goin'.
Ds.

One tree hill

Hej mina vänner (typ hej citerar mattelärarn). Iallafall, nu är det så att jag har börjat kolla på OTH. Ända från första avsnittet i första säsongen. Vill nämligen ha något annat att kolla på imellan de andra två serierna jag följer, som jag får vänta en vecka mellan för att se. Lite tidsfördriv sådär.
Vet att många är galna i serien och en kompis har sagt att man blir helt fast haha, så får väl ge det en chans.
Nu blir det ett till avsnitt och sen ska jag soooovaaaaa.
Peace

18 Feb

Ligger just nu i sängen och har sådär äckligt ont i magen. Har blivit så efter jag käkat, får inte i mig någonting typ :S
Funderar även på om man ska slänga på nån bra film eller kolla på Melodifestivalen. En från min skola ska nämligen vara med ikväll, och tror dom skulle vara först ut på scen så får väl kolla på dem bara. Youngblood heter de förresten!

Ny teckning - Rihanna - i steg

Tänkte det kunde vara lite kul att se hur en en skiss till klar teckning kan se ut! :)

Blogkeen

Sådär, jag har gått och skaffat blogkeen. Följ mig gärna genom att klicka på widgeten till vänster!

_


Mediadag

Ganska tråkig dag i skolan. Har något som kallas mediadag, då alla mediaelever får en kurs i Illustrator och lite så. Så inga vanliga lektioner, men guuud så segt allt är.
Är dödstrött också, så vill bara hem nu! Sova och rita står på schemat.
-
Så extermt gött med lov snart ocksåååååå, snacka om att jag ska softa! Fast 3 av dagarna kommer tillbringas på jobb, sen ska jag inte göra något tror jag.
Väldigt onödigt inlägg ändå, men har så tråkigt. Hejdå

Running up that hill


You dig yourself the hole you're in

Har varit på besök hos doktorn idag, och det visade sig att jag har Mycoplasma. Så var nyss på apoteket och hämtade ut antibiotika och hostmedicin. Fyfan för hostmedicin alltså... Tog det nyss och höll på att spy. Men det är väl bara att le och se glad ut ändå!!
Sliten och trött Sanna.

Time for my beauty sleep

Eller något. Känns som jag behöver det nu, och även bli av med denna förfärliga snuva och hosta.
Natti iallafall!
Barnakullen i familjen. Meja, Elias och jaaaag. Året var 2010.

Bloggfix

Sådär. Har precis suttit och gjort klart Moas design! Endast en sak kvar att göra, men det är lättast att göra sen när vi lägger in den på hennes blogg!
Såhär ser den ut iallafall! Rätt nöjd ändå! (och den är just nu på min blogg för provdesigner)

Let me know what you think? :D

Heart

Hihi såhäääääär söt är jag idag

- You can get addicted to a certain kind of sadness

Deprimerande.

Bättre bild på håret

Dock såg jag nu i efterhand att det är ändå inte är riktigt samma färg. Ser fortfarande ganska orange ut här, men är mer åt röda hållet (tycker jag) och även litelite mörkare. Men nu orkar jag inte ta mer kort haha.

Konstnärsmaterial - under 100-lappen

Idag kom mitt paket från zinkvit.se!
Svart Promarker, bra att ha. Tex i mörka teckningar så kan man använda det på de svarta partierna istället för blyerts.
Suddpenna med borste, för att kunna sudda små partier som man inte kan göra med suddgummit.
Blyertspenna 8B, för att kunna rita mörkare partier.
Fineliner 0.5mm, för mörka smala/detaljerade linjer, tex i ögon.
Knådgummi, används för att ljusa upp ställen där man skuggat för mycket på.

New hair color

Herregud, när jag vakna imorse hade jag nästan tappat rösten helt. Så hela dagen gick åt till att dricka varmt och käka halstabletter medmera för att återfå rösten någorlunda tills jag skulle till frissan.
.
Efter ca två timmar i frisörstolen blev resultatet iallafall mindre ginger-liknande och en sjukt snygg kopparbrun färg, eller vad det kan vara. Extremt nöjd är jag iallafall och tänker nog hålla mig till detta ett tag!
Så inlägget under får dra till Kina sålänge! Kommer säkert till våren/sommaren.
Ser inte färgen så bra, blir aldrig samma på kort som det är i verkligheten. Men på ett ungefär iallafall!

TYLOR SNAKE JEANS

DAmn vad snygga.

Strawberry blonde

Sitter och kollar på Top Model Sverige. Måste bara säga att hela programmet känns väldigt B och löjligt. Om man jämför med Americas Next Topmodel så är det så jäkla amatöraktigt haha. Wannabees.
-
Suttit och kollat in lite hårfärger också, så ska ta med exemplen till frisören och höra vad hon säger! Eftersom jag är orange/extrem koppar nu så tänkte jag försöka satsa på en typ kopparblond eller jordgubbsblond!
Ovan är jordgubbsblond!
Sen tycker jag denna färg är sjukt snygg också!
Haha, kunde aldrig gissat att jag skulle bli ljushårig igen alltså..

Hej

Fyyy. Älskar att vara sjuk
Har hostat så mycket så jag pajat mina stämband känns det som haha, kan typ inte prata.
DETTA SUger

Sjuk-dag

Ush idag har varit en riktig skitdag!
Vaknade och mådde som om jag skulle dö. Var helt borta, hade ont i hela kroppen, feber, ont i halsen, hostar, svettas som en gris och fryser ihjäl vissa stunder. Jag tror faktiskt att jag blivit sjuk haha.
Har varit och kollat lägenhet i Uddevalla också, så troligtvis flyttar man snart! Resten av dagen har spenderats liggande i sängen.
-
Nuförtiden är jag även orange i håret! Avfärgade igår haha, och ja nu ser jag sådär-snygg ut. Var iallafall hos frisören förut och fick bokad tid på måndag! Gött att göra något annorluna ändå.
Före och efter:
Får inte den jävla bilden stående, så ni får helt enkelt vrida på huvet lite..

Charmigt eller hur
-
Fick även beställt lite nya ritgrejer förut!

The naked and the famous

Sitter i skolan, har svenska och får damp på uppsatsen vi skriver. En av dem. Har inte börjat på de andra två haha..ha...
Slutar om några minuter och nästa lektion är MATTEEEE. Askul, damplärare. Allt är damp idag.
Go låt! The naked and famous - Young blood

PHOTOSHOP

Nån idé jag fick häromdagen, är nu klar.

Videos

Haha humor när man sitter ensam i skolan
-
ahhahahahahhahaha
Satt verkligen och ansträngde mig för att hålla gapskrattet inne!!! Kan inte föreställa mig hur fult det måste sett ut'

I suddenly realized, that I do miss you

Work in progress

22:37

En extremt dålig kväll
Var och tränade förut, för tänkte dra igång lite lätt nu för den 17 mars ska jag och Emilia ner till Halmstad och tävla, och även träffa en vän.
Man kan ju säga att träningen vände mitt humör. Slagen sitter inte, konditionen är i bott och tekniken och snabbheten är som om jag skulle gå tillbaks 3 år i tiden.
Det är säkert ingen som förstår mig i denna situation, men jag är verkligen ledsen för att spelandet lade av. Vi hade så kul hela tiden, det var så skönt att komma hem efter en hård träning, och älska det man gjorde även om det ibland gick dåligt. Men nu är allt tillbaks på noll nästan, och tänker tillbaka till då sporten var allt.
Men ska försöka hålla uppe huvudet och göra det bästa jag kan, för att sen se om man kan komma i form igen, någorlunda iallafall.
_
Nu: ner och käka och sedan sova. Natti.

It's like North Pole heeere

Ska ta några minuter till att skriva om denna dag. Tar det kortfattat så man faktiskt kan orka läsa också om man intresserar sig för det.
-
Gick upp 7 för att sen åka med Varas och Emilia till Mellerud och kolla badminton. Träffade lite gammalt gott folk, var övertrött och cepa sönder med Emilia, käka massa onyttigt, satt i en kall bil och körde lite vilse på hemvägen.
Kom hem för snart en timma sen, så vi spenderade ca 8 timmar i en kall hall med hårda läktarstolar.
Så det blev direkt att ta på sig morgonrocken och göra sig en kopp te, och nu ska jag ta och hoppa i sängen!
Förresten så närmar det sig -24° här i byn, h a t a r  d e t t a.
Såhär ser det förresten ut när jag och Emilia är övertrötta osv haha.
Bild från Emilias Fb.

Glass eye snake..?

Har precis slutat skolan, men sitter kvar ändå.             :l
haha blählgögldöfösd. Vid halv ska jag till optikern för att göra synundersökning och kollar hur mycket sämre jag ser nuuuu, kommer snart bli blind. Ska även kolla ut nya bågar tror jag.
Ikväll blir det nog filmkollande eller nåt med några friendz och massa gotta.

Count your last blessings


Studiedag!

Ändå gick jag upp 11. Ligger just nu i soffan och kollar på Ellen DeGeneres Show och latar mig lite. Orkar inte röra på mig av all träningsverk från i tisdags haha, shit. Får verkligen anstränga mig för att typ resa mig upp och sånt, så jävla mycket har jag haha, så får se om jag orkar gå på träningen ikväll med!
haha blondie, ser ut som
en helt annan person









Tänk att man kan vara så rädd livet, att man inte ens vågar utmana det.

Otrovärda tankar.
Godnatt.

RSS 2.0