liseberg

Var på Liseberg med Moa Maja Tom och Wille i onsdags, kul var det :) Var sjuukt mycket folk! Var minst typ 30 minuter till varje åksak, vad det nu heter haha, så blev inte så mycket åkande.. Och Wille vann en stjärnvinst i kexchoklad, men den ville han antagligen inte ha så han gick och delade ut alla haha xd
 
haha och Maja satt och drömde sig bort..


dålig uppdatering..

Hallå läsare
Ursäkta för dålig uppdatering, men jag har bara inte orkat skriva. Får väl ta och göra det nu..
- söndag till torsdag : Åkte till Rix vid 1 eller något. Var ganska tråkigt dom första dagarna. Men dansade ju streetdance på måndagen tror jag det var, sjukt kul ! Blev nästan sugen på att börja :) Och en dag var det ju också temaparty ! Enfärgade kläder skulle man ha , jag hade vitt iallafall. Så den kvällen var det disco och så. Och till sist var det maskerad, Anna var typ varg eller något, Joella var en kopia av Bill Kaulitz eller nått haha, och jag och Moa var fjortisar. Men så åkte vi hem på torsdagen istället för söndagen. Regnade sjukt mycket! var vatten över heeeela marken, inte kul! Men det var skönt att vara hemma igen iallafall.

- fredag : Var med Moa, William, Maja och Tom på fjorden :) kulkul, typ popcorn krig och allt haha XD

- lördag till söndag : Pappa jag och Lotta åkte till min farbror på Koster. Sen kom mina kusiner Joel och Sebastian också. Så vi var några stycken i stugan. På söndagen var det sjukt varmt så blev att ligga i steka i solen några timmar. Blev lite brunare (a) Sen när vi åkte hem svängde vi förbi Lottas mamma och pappa och fick mat, gott var det. Sen hem vid ungefär 9.

Igår gjorde jag absolut ingenting så finns inget att skriva om den dagen.
Inte idag heller egentligen, men blir träning sen vid halv 6 ungefär, efter det till Moa och sover över. Men nu ska jag packa badminton väskan och lite till och gå upp till pappa igen..


mest lyssnad just nu

Dead by april - Falling behind

rix

sitter här med datan bara och lyssnar på massa sjuka personer haha.
men orkar inte skriva massa nu, gör det när jag kommer hem igen

pussshej

22.56

hejhej :)
är med malou och moa nu , och har blonderat moas hår :) blev väl inte så jätte ljust så ska göra om det en gång till imorgon . sen blir det nog film eller något. men har inget o skriva nu ..
pussochhej

packa packa packa

håller på och packar nu inför rix ! eller ja.. försöker iallafall .
sen blir det träning vid halv 6 , sen efter det vidare till moa och sover där :D 
jaja , nu ska jag fortsätta .
 

...

jag är kär i volanger ! (a)

vit - hm
rosa & svart - nelly.com


4 dagar :D

hejsanhoppsan bloggen :)
idag har det inte hänt mycket, letade efter vita kläder och så , men hittade inga shorts :oo fick damp , men sen räddade joella min kväll när hon sa att jag kunde låna hennes ! tack för det :D och så har jag skrivit packlista också , den blev ju ganska lång om man säger så , och hoppas jag inte har glömt något nu !

men nu ska jag gå ner och kolla på film med lillebror och micke, hade bra !


shopping

var i stan med joella och moa idag , blev detta :


lila tshirt : ginatricot 99kr
rosarött linne : ginatricot 99kr
mörkblå tshirt : jc 199kr

nu ska jag till joella,


filmkväll

hallåhallå :)
var med joella och moa igår / idag . riktigt mys , bodde i en stuga själva utanför huset :)
somna vid 5 ungefär och gick upp 4 förut haha !
här kommer lite bilder :




badade nere vid sjön på natten , va jättevarmt faktiskt :)
 
haha godiset och det tog slut så blev kakor och korv sen istället XD

stugan vi bodde i

jag moa joella

moa och joella fick steka korven

sen blev det skräckfilm

det otroligt fina kortet på joella får avsluta ,
'  sen när jag kom hem blev det dop för min lillasyster kl halv 7 , så nu är det fika och massa sånt med släkten :) och har precis packat för ska snart gå upp till pappsen .

 


kommer inte på nån bra rubrik

tjenare :) 
vakna vid halv 8 först av att jag höll på och ramla ur sängen haha , för det åskade som inihelvete :Oo  trodde seriöst att huset skulle braka ! xd
så låg vaken en stund , och moa hade också vaknat av ovädret , så låg och smsade med henne ett tag . sen efter en stund skulle jag försöka somna om , gick efter en stund höhö . och sen väckte mamma mig vid 11 -.- för jag skulle passa meja , och så hade vi ingen ström på nedervåningen + att det var översvämmning nere där pannan är eller något :o aja , och nu sitter jag här bara o tråkar mig , men om typ en halvtimma ska jag till hallen så en ska kolla på min arm , för har skadat den på något sätt tror jag :(  och senare efter det blir det nog hem till moa , och ha filmkväll med några tjejer och sova där också , mys på det !


pool


igår var mamma och lillebror i stan och köpte pool ,
& idag har vi byggt klart stegen höhö . blir resten snart

 haha elias


peeeeeeaaaacce





RSS 2.0