Last day in 2011

Ställde klockan på halv 11 idag haha, bara för jag ska hinna med saker att göra. Hoppa först in i duschen eftersom mitt hår måste självtorka och det tar typ hela dagen haha... Kan definitift inte blåsa det torrt, då får jag nästintill afro!
Har suttit och grejat iordning naglar också, så dom ska på sedan!
Ska röja lite i rummet också, bara för att vara lite duktig. Sedan ska jag försöka rita lite med.
Det blir min dag, innan kvällen kör igång med grymma tjejer.

Året 2011

Har du träffat några nya personer? Ja det gör man väl varje år. Har ju börjat gymnasiet, så nästan alla där är nya, plus många fler!
Har du gjort någonting i år som du inte gjort förut? Ajemen, har... somarjobbat! haha. Nog inte det enda, men kommer inte på något speciellt nu
Hade du några nyårslöften? Höll du dem? Nej jag bestämde mig nog aldrig för något, inte vad jag kommer ihåg iallafall.
Vad blir dina nyårslöften iår? Ska försöka småäta mindre, och bli nyttigare haha. Bli positivare, och inte ta allt på mig.
Det bästa du har gjort i år? Det bästa?? Eh... Vet inte, haha?
Ditt största misstag? Att inte tänka på det man verkligen har och ta vara på det, för det kommer man på först när man förlorat det.
Vad är det pinsammaste du gjort i år? Ingen aning, skämmer ut mig mer eller mindre lite då och då
Blev du kär under 2011? Vet inte riktigt vad man ska kalla det.. Men inte långt ifrån iallafall.
Har du legat på sjukhus under 2011? Nope
Skadat dig eller varit allvarligt sjuk? Nej här med, frisk som en nötkärna!
Vilka platser besökte du? Hm, jag var på Gotland, i Spanien osv
Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 26 Juni.
Vad spenderade du mest pengar på? Det blir nog kläder
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och. Första halvåret gick som en jävla berg-och dalbana. Nu rullar det bara på.
Favoritprogram på TV? Gossip girl och The vampire diaries, självklart!
Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Väldigt blandad! Har olika stilar hela tiden typ haha.
Vad ser du fram emot 2012? Det ska bli det året som man ska handla som att man lärt sig av detta året! Hoppas på en grym sommar, nya möjligheter och ha sjukt roligt. Men det säger man ju varje år? :)

Doppade toppar

Vet att det har varit modet ett tag, men har inte varit så fast i det förrän nu haha. Fick upp ögonen för det när jag såg en reklam på tven. Den från Svenska Frisörskolan, där flera modeller visades. En av dom hade svart hår och röddoppade toppar, vilket jag tyckte var så sjuukt snyggt! Så tog fram datan och googlade, och hittade dessa snygga ovanför.
Funderar riktigt starkt på att doppa i rött alltså!! Eller om man ska vara lite mer normal och köra på det ljusa, vet inte riktigt än..
Så förslag??? To do, or not to do??

00:34

Nu har klockan slagit över 12, och det är den 28 December, min födelsedag.
Men jag bryr mig faktiskt inte, bara tackar alla dom som skriver grattis bara för det står på Facebook!

25 December

Gårdagen börjades med att familjen här hos mamma öppnade paket, blev mycket nöjd över allt jag fick! Sen vid 10 åkte jag bort till hallen och spelade den traditionella julbadmintonen, trevligt att träffa dom också!
Sen spenderades eftermiddagen och kvällen med pappa, hans tjej, farmor och farfar. Blev inte att alla kom iår, för dom skulle fira jul med några andra.
-
Just nu ligger jag och degar i soffan till Ensam hemma, och smäcker även i mig lite kola. Så sjuukt gott! ;)
Sen har jag tecknat lite också, provade mina nya pennor jag fått. Resultatet kunde väl blivit väldigt mycket bättre, men övning ger färdighet!

Jobbig vecka

Har en inlämning som ska vara klar till torsdag, i svenskan där vi ska skriva om en bok. Typ bokanalys eller något? Har inte riktigt fattat än vad det är vi ska göra.. Bra tycker man ju. Hatar den verkligen, så har bara skrivit lite kladd om boken, men orkar inte fortsätta på det riktiga arbetet, och känner bara för att skita i det hela.
Sen har jag som sagt teckningen kvar också, har hunnit göra de mesta konturerna och ett av ansiktena. Orkar egentligen inte göra klart den heller, men får tvinga mig själv.
Sen har jag en (eller två) julklappar kvar också, så måste åka till stan nån av dom kommande dagarna....
Update: Kom på en sak till, måste städa mitt rum också.. ORKAr Inte
-
Alltså, jag orkar inte. Någon snäll själ, gör det åt mig.
Nu vill jag bara ha julafton med släkten och god maaat

17 dec

Sitter här och ritar, och nu är det på Jennifer och Jesper, IGEN. Är sååå trött på det nu haha.. Men vad gör man inte. Det är ju en beställning till julafton, så min deadline är på typ 5 dagar så jag hinner nog klart ändå, om det inte händer något helvete haha.
-
Min dag kommer inte se så rolig ut förövrigt, det enda jag vet jag ska göra är att försöka få klart teckningen om jag orkar och fixa Julias bloggdesign. Aslängesen jag gjorde det, så får se hur mycket jag kommer ihåg osv.

I'm sorry, that I didn't answer just because you never called.

Heyyao
Sitter här oCh har tråkigt
Har målat naglarna alldeles precis, gröna ehe. Ser ut som Grinchen nu
Tog även fram guran en stund också, men det var så längesen att jag fick ont på fingertopparna så jag la tillbaks den igen..
Nu ska nog ta och falla mig in i bokens värld en stund, ses senare buddies

-


RSS 2.0