Ställer mig i mörkret, och skrattar

Nu blir det filmkollande !

seeya

I'm lost

The thoughts running through my head.
But I can't understand anything.


The same song on replay, and I still miss you - us

I förrgår sov ju somsagt jag och Moa hos Maja för vi skulle åka så tidigt imorgon.
Vi kollade på två filmer, och Moa spelade Wii Sports, så det blev väldigt sent ändå, kommer inte ihåg när sista filmen var slut, men det var väl runt 3 - halv 4 eller nåt säkert. Och vi skulle upp halv 6. Så vi sov väldigt lite.
Sen gjorde vi oss iordning och åkte därifrån 20 över 7 (skulle ju egentligen åka halv 6, men det blev ändrat). Sen åkte vi ju till Göteborg där båten gick ifrån, och ja, det är väl inte så mycket att säga om det. Vi spelade massa på enarmade banditer, åt, bara gick runt och så.

Vid kvart över 12 var vi framme i Danmark, och då skulle vi egentligen hyrt cyklar, men det blev inte så. Vi gick runt på gågatan fram till ungefär halv 4 istället, och kollade i affärer. Dom sista två timmarna gick vi till ett badhus, men det var bara Moa och Joella som badade.
Inget mer speciellt om när vi va där typ, men båten gick 8 iallfall. Spelade på enarmade banditer på hemvägen med, och där gick det långt ifrån lika bra som på ditvägen, för allihop.

Vi var framme i Göteborg igen runt 11, och då var det bara att sätta sig i bilen och fara hemåt. Och jag lyckades vara vaken hela vägen, men så sjukt jävla trött var jag, ögonen gick typ i kors haha.
Sen när man kom hem var det bara att borsta tänderna, och lägga sig. Och somnade tack och lov direkt, annars kan jag ligga i nån timma innan jag somnar.

Finns väl inget mer speciellt att säga tror jag, men det var la kul iallfall.
Nu ska jag ner och kolla film, och käka goodis .

Väntar på..

Väntar på Moa just nu, för vi ska åka till Maja. Ska sova där och imorgon halv 6 på morgonen börjar vi resan Danmark tillsammans med Joella och hennes föräldrar, och Majas föräldrar. Ska endast vara där över dagen, men det blir nog trevligt.

Nu ska jag fortsätta sjunga på Hey Soul sister! haha :D
Skriver när jag kommer hem igen, och lägger kanske upp bilder om jag tar några.

Ang. bantning


Varför bantar tex domhär egentligen? Dom är ju redan smala?
Och Kissie, hon redigerar ju sig ännu smalare än vad hon är, och till dom bomberna till bröst så ser det helt sjukt ut, tycker jag.

Men iallfall, det är nog många fler som är smala och bantar, och jag förstår inte riktigt varför. Vill alla se ut som man har anorexi? Det är nog bara jag som vill gå upp i vikt, och lägga på mig mer, för jag vill inte se sjukligt smal ut. Det kanske jag inte gör just nu heller, men jag har varit smalare. Och om jag ställer mig på vågen och ser att jag har gått ner ett eller två kilo så får jag panik och blir på dåligt humör, för jag vill verkligen inte gå ner mer i vikt, och jag har trott flera gånger att det kommer sluta med att jag kommer få anorexi, vilket jag hoppas inte stämmer. Så nu försöker jag verkligen att äta mer än vad jag har gjort tidigare, men det är inte lätt allså, för jag blir så illamående så det finns inte.
Men om jag däremot går upp nåt kilo, så blir jag överlycklig. Och mitt mål är att gå upp 5 kilo, minst.


Ville bara tycka till lite.

Kenny Starfighter

Wollibolli !
Haha kollade på Kenny Starfighter förut, kan ju inte säga annat än att den är flum.
Ishlopishlo, haha.

För övrigt, så tränade jag idag också. Kan väll inte säga att det gick så jättebra. Det enda positiva var nog att jag kunde pricka bollen bättre än sist gång. Men guuud så ont jag har nu. I höfterna.. Är en plåga att bara gå vanligt, och trappan är ännu värre..
Måste verkligen börja typ styrketräna, ut och springa mer och så, det går inte annars. Min kropp har redan varit för ansträngd och överbelastad, och vill helst inte att det ska hända igen.
Så får se nu om jag lyckas hålla mig "frisk" och i form nu. Hoppas det iallafall, för jag vill inte sluta sporten jag älskar.

Nu ska jag ner och äta lite, ha det bäst allesammans.

Darin

Jag brukar inte tycka om Darin. Men måste säga att hans nya låt är grymt bra.
+ Shakiras Waka Waka då!

Haha sitter och kollar..

Haha sitter och kollar på hästar på blocket!
Vet inte varför men, har ingenting att göra gissar jag. Men en sak vet jag, att hästar är världens finaste djur.
Och jag saknar att få hoppa upp på en häst, och få rida. Så sjukt roligt är det.

Och nästa vecka ska jag och pappas tjej troligtvis till Uddevalla (?) och rida på islandhästar! :D *LÄNGTAR*

fina varelser

a drawing - i repris

Lägger upp detta inlägget en gång till, för om man skulle klicka in och kommentera så gick det inte..

Men detta är iallafall en teckning som jag ritade för några dagar sedan, som föreställer min lillasyster.
Den här första bilden på hela teckningen är lite suddig, men lägger ut den ändå.



Och en närbild

Det är alltså dethär jag håller på med om jag har extremt tråkigt, och en helfärdig teckning tar runt 4 timmar för mig haha.

A painful journey

Gud, vad jag har vänt på dygnet nu.
Varje kväll sitter jag uppe längst av alla i familjen, och ja, antingen kollar på tv eller sitter vid datan. Roliga saker jag håller på med på dagarna, eller kanske inte :)

Nu har jag iallafall fixat till en header! Satt nämligen och gjorde den inatt, till klockan var ungefär halv 3 haha. Visste inte riktigt hur jag skulle göra, men den här får duga :)

24Juli

Godmorgon!
Eller ja, jag gick upp vid halv 11 hehe. För Meja kom in och tjata på mig.
Tog en varm lång dusch sen och nu sitter jag här.
Ska lägga på lite mejk i fejan och sen går jag upp till pappa.
Och jag är jävligt nervös.. För jag kanske kommer träffa en speciell person som jag inte sett på typ ett och ett halvt år...

Men ha det bra allesammans! Skriver kanske när jag kommer hem.

just sit there and watch me fall

Ett kort inlägg nu bara.
Åkte med mammsen till våran sommarstuga för att hämta min sjuka stackars lillasyster. Min låtsaspappa fick tydligen åka in till akuten med henne igår, och det visades att hon hade dubbelsidig öroninflammation och var jättesvullen i halsen och så.
Vi stannade iallfall där i princip hela dagen..

Men nu ska jag gå och borsta tänderna och sen lägga mig, för får ställa klockan imorgon eftersom jag ska på kalas ute i Tanum någonstans.
Godnatt !

Jag och systeryster haha

Design

Är trött på min nuvarande design, så jag ska fixa om den lite. 
Kommer nog ta ett tag innan den blir helt klar men, för har dom programmen jag använder för bilder och så hemma hos mamma.

Har fixat om det mesta nu, bara headern kvar, och en bild som ska vara i rubriken!
Men somsagt, jag fixar det sista när jag kommer till mammsen.
Puss!

sanna hjärta mjukis

Det härligaste som finns, VILL HA EN! Eller flera!
Tänk va härligt de måste att gå i en sån



Vill lääättt ha den lila/rosa och den här mörkblåa ! F******N va kär jag är.
Haha , och tönig jag veet :)

CHECKA IN DOM ANDRA SNYGGINGARNA SOM FINNS HÄÄÄÄR !


Det får även bli Veckans vill ha! bara för det haha.. Va längesen nu.


AbC

Undrar om det nånsin kommer bli bra..?

Haha bara för jag inte har något liv.. Och tråkigt.

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


cover

Sjukt bra cover på Paparazzi.

Åh, vilken härlig..

Åh, vilken härlig (sommar)natt ! Haha jesus.. Eller kanske ska säga tor? Den förbannade skiten med hammare. Enligt historier då ja. * Iallafall, började kolla på film, men så pang bom släcktes det på tven, så det blev inget mer med det.. Sen satt jag bara där i soffan och inte gjorde nånting, förutom att kolla ut genom fönstret och skåda alla blixtrar. Och då för tillfället räknade jag ut att det var endast en kilometer (ungefär) bort! Sen blev det ännu värre och då var ovädret ovanför lilla Färgelanda. Nu ligger jag i sängen och ska sova, och det kommer mer och mer blixtrar. Menmen, får väll se fram emot morgondagen fullt med regn hela dagen!.................. Så, godnatt. Och jag hoppas att man inte ramlar ur sängen den här gången pågrundav nåt buller! Hahaha

pain

Jauu, igår var jag med Moa och Maja för att kolla vm finalen. Fan vilken tråkig match asså, även om jag tycker precis all fotboll är tråkig så tog den här matchen priset!
Och ja, Spanien vann ju somsagt, men jag är nog faktiskt den enda som inte brydde sig ett skit om den matchen, även om det var final.

Har även hur jävla ont som helst i halsen... Halsbränna kanske? Men jag vet inte, för har aldrig haft det så vet inte hur det känns. Eller så kanske jag helt enkelt håller på att bli sjuk/förskyld eller något sådant, för jag har nysit minst 1000 gånger denna veckan...

shoppingen

Shoppingen häromdagen. + från före det, och idag.

När jag var med Jennifer på Torp:

Ginatricot

HM

Kappahl faktiskt..
(och råkade riva sönder lite i sulan när jag skulle ta bort en lapp haha)

Idag med mamma och Elias:

Bikbok

Apoteket

Och så fick jag denna av mamma för nån vecka sen eller något:


Så, det var det. Nu har jag lite nytt i garderoben medmera.


nattinlägg (?)

Det här är hopplöst. Verkligen hopplöst.. Jag kan inte somna.. För det bränner överallt typ, ansiktet, ryggen, låren, vaderna, och fötterna!!. Så går det när man varit i solen hela dagen och inte vart noga alls med solkrämen... Så aa, jag kan iallafall inte somna återigen. Plus att det absolut inte går utan täcke.. Men det är ju så inihelvete varmt med det! Åhh vad detta är jobbigt.. Men en sak som inte har med mitt klagande att göra då, de är att jag ska med mamma till stan imorgon(eller ja, senare idag) och hitta presenter. Ska på kalas då, och på söndag. Och nu, ska jag tvinga mig själv att sova. Om det ens går? Jaja, godnatt.

Outlandish - Aisha

En bortglömd låt, som är så jävla bra.


Ligger och slappar...

Ligger och slappar i sängen här i Skara och kycklingen är nyss färdig grillad. Ska nämligen gå på Skara sommarland imorgon och på fredag. Gött att komma hemifrån litegrann. Och om någon ville veta så låg jag med benen i taket på våningssängen och kände plötsligt av träningsverk i röven min. Hade glömt hur de kändes faktiskt.. Haha. Tränade alltså igår. Men nu ska jag ta och käka, pusshej!

shopping funkar alltid en ledsen själ

Åkte med Jennifer, Petra och Jesper till stan idag.
Bra att tänka på annat ibland..
Köpte iallfall en topp, väska och skor.
Kanske kan lägga in bilder på det senare om jag har någon lust, för orkar inte nu och ska gå ner och kolla om det går något bra på tven.

old pic


Jag vill kunna spola tillbaks till tiden som den var förr,
som den var när man var lycklig glad och trivdes med livet,
som den var innan allting rasade.


Ozzy

Sitter här och håller på med ett litet syprojekt kan man säga..
Och även på med 'starred' listan på Spotify, som just nu spelar Let it die - Ozzy Osbourne.

Stay - Michelle Featherstone


If I built a wall
A hundred feet tall
Would that keep you in?

If I shackled your feet
So you couldn't leave
Would you try and run?

If I promise not to fight
At least not tonight
Would you stay the night?

If I wore that little dress
You like the best
Would you pass my test?

Would you stay?
Would you stay with me?

If I poured another drink
What would you think
About staying in?

If I was sincere
And whispered my fears
Would you still be here?

Would you stay?
Would you stay with me?
Would you stay?
Would you stay with me?

If I built a wall
A hundred feet tall
Would that keep you in?

18

Idagens fyller min kusin 18 år.
Grattis Jennifer!


I try, I try
But I wonder if it's worth it
cause what difference would it make,
when you don't care?
.

RSS 2.0