Chasing cars

ÄNTLIGEN HAR SVERIGE FÅTT SOMMAR, ELLER?
Haha legat ute och pressat två dagar irad nu, och lite färg har jag fått iallafall! Tillräckligt för att ha en bikini på sig dygnet runt haha :D Och igår var det ju sjukt gött, och vindstilla så det blev ännu varmare. Var nästan att man hoppade i poolen, men det lät jag bli!

Ikväll blir det en trevlig kväll med grymma brudar! Weyho

Förövrigt, fan vad jag vill ha tillbaks mitt mörkmörka hår! Synd bara att man är tvungen till att få en supersexig utväxt...


Längden också tack!
Väldigt moget av mig att ta bort massa bilder hela tiden från förr. Detta var dom enda som jag hittade som så mörkhårig haha.. Korkade jaaag :)

Och nu när jag ändå var igång och kollade på massa bilder, så dyker lite alltmöjligt upp på alla bilder, herregud xd förr säger jag bara.

Play until your fingertips becomes blue, and then you're done

Ja det är precis det jag har gjort nu en stund med guran, fast nu har det gått över till lite vitt nästan, typ blåsor?.. Ja ont gör det iallafall! Har inte spelat sen skolavslutningen faktiskt.. Hållt mig till pianot nu det sista, och guuud vad jag ångrar att jag slutade! Vi hade ju ett riktigt piano hemma hos mamma som följde med huset, men det slängde vi ju eftersom ingen spelade på det.. Det suger just nu.

Har förövrigt inte gjort något speciellt det senaste, igår vad jag i Ragnerud och käka med lite vänner och kollade på Maja som uppträdde. I torsdags red jag lite, och att rida utan handskar är inget att rekommendera..! Har lite skavsår nu på ringfinrarna pga tyglarna.

Sen har jag börjat jobba igen, fast det är bara 2 timmar om dagen, fram till vecka 31. Det är för min kusin Jennifer, för hon tyckte det blev för mycket för henne med allting. Inte så mycket, men kommer upp på dagarna och gör någonting iallafall, och får lite extra pengar! Sen har jag 2 jobb till utanför detta! Göttt

The weekend

Kom hem för en dryga timma sedan, har varit i Strömstad över helgen hos mammas moster på deras fina gård där. Var väl ungefär 10 personer som åkte dit, för Jennifer skulle tävla Kalma och Grace där (hennes och min mammas hästar).
Vi åkte dit i fredagskväll, och gjorde inte så mycket mer än att packa upp lite saker, greja lite med hästarna, åt och gosade med deras tre underbara hundar!

Dom har två sådana vitgråa, och den tredje har päls som är lite mer åt det röda hållet. Dante, Nicki och Ella, så sjukt goa!

På lördagen var vi och kollade på Jennifer, och det gick väl ganska bra. Grace hoppade 1.00 och 1.05, men fick inte vinst i någon. Kommer inte ihåg om det blev placering, men det tror jag inte.. Sen hoppade hon Kalma i 1.05 och 1.10, och där vann hon i första klassen tror jag det var iallafall, och kom femma i andra, så det var roligt.

Senare åkte vi till shoppingcentret Nordby och hann strosa i lite affärer. Herre vad stort det är där..! Köpte ett linne, mag tshirt, stickad tröja, kostymbyxor och en efterlängtad långklänning!
På kvällen käkade vi god mat igen, grillat blev det då. Åkte även lite fyrhjuling haha, fan va roligt de är.
Var helt sjukt varmt också hela dagen, och jag brände mig inte litegranna.. Svider som satan!


Söndagen (idag) var det väldigt mycket sämre väder, regnade hela tiden så blev ju att sitta under tältet där hela tiden vi var på tävlingen. Idag hoppade hon iallafall 1.05 och 1.10 med Grace, och det slutade med en andraplacering i 1.05, det gick bra i andra klassen med, rev ett eller två hinder, men det var första gången hon hoppat mer än ett hinder på den höjden så det var ju bra ändå!
Med Kalma blev det ingen placering, och då hoppade hon klasserna 1.20 och 1.30! Det såg fint ut iallafall, och tycker det ser så maffigt och roligt ut att hoppa så högt! Är så sugeen!
Ska ta och hoppa mammas häst här någon dag snart haha! :D

Kalma D

Grace Kelly

21.46

Var med Jennifer i stallet förut och red. Gick helt okej, men på slutet lossna Grace ena sko, så vi fick ju avbryta.. Lite tråkigt så.
Det var även ett äckligt litet kryp på besök innanför min tröja. Och ja, jag fick världens panik!! Kommer nog drömma mardrömmar inatt haha, inte blivit så riktigt jävla rädd på länge. Och det tog mig väl 5 minuter iallafall innan jag vågade ta på mig tröjan igen.

FYFAN säger jag bara!!!!!!

Det blir snart att hoppa i säng här också, eftersom vi ska upp något tidigare imorgon till morfars begravning.. Kommer bli sjukt jobbigt. Ush.....
Så nu ska jag gå ner och äta lite och sedan sovaa.

Underbara varelser

Idag blev jag sådär hästsugen igen, så då sätter jag mig och kollar massor på hastnet.se.
Och så hittade jag denna söta. VILL HA säger jag bara!!


Även dessa är jag lite kär i. (+ några fler heh)



Ush vad jag ångrar att jag slutade rida!! Tänk om man skulle haft en polle att ta hand om nu, en alldeles egen!

Give me !


Nissan silvia s15 ♥♥♥

saltopeppar.se

Fräna solglajor!



Skulle sitta fint! 145:- styck.

Jag har givit upp min dröm

Endast att hålla i handtaget på mitt racket i högra handen, och fjäderbollen i vänstra. Kolla lite på motståndaren med en dödlig blick och tänka nu jävlar. Släppa bollen och svinga racketen och påbörja kampen om varje poäng för att vinna. Känna adrenalinet och lyckas ta bollar man inte trodde man själv kunde, och kämpa ända tills vinst. Att efteråt känna hjärtat slå snabbare än någonsin, dränka mig själv i vatten och bara älska det jag gör.

För så har det varit en gång, men tiderna förändras och hoppet för mig rann sakta ut.
Saknar det otroligt mycket, att göra en sak jag gjort i så många år. All den glädjen man delat med dom andra, alla glädjetårar och skratt.

Önskar man kunde vrida tillbaka tiden. Bara litegrann..


Sitter här och softar i min pippi-tröja och mina största mjukis

Ja det är lite underbart faktiskt. Att även ha fått börja mitt sommarlov känns ganska skönt! Nu räcker det med jobb för mig haha. Skulle inte ha något emot att få dom tjänade stålarna nu..
Jobbtiden har allt gått bra, har fått mycket bra kritik från mina kollegor! Haha gud vad det låter gammalt.
Well, jag är iallafall lite förberedd på vad som väntar mig senare i livet. Ska förhoppningsvis inte vara en städerska som går runt där med sin lilla vagn, utan hoppas på något roligare och estetiskt eftersom det är sådan jag är! Men måste iallfall träna på att bli en morgon människa.. Annars kommer det inte gå vägen.

Cheers (with Coke?), kisses and hugs.

It's all about what you do with your chances. I've ruined mine.

Har inte varit här på ett tag nu, men har inte varit/ är inte den bästa tiden för mig nu.
Har så mycket jag vill ha ur mig själv egentligen, men känner mig helt tom när det kommer till ord och känslor. Är mycket runt mig nu, och har det lite jobbigt, därför jag inte skrivit här.

En av sakerna är en väldigt tråkig nyhet, och det är tyvärr att min morfar gick bort i söndags...
Ingen förstår någonting, och det gick allt för snabbt. Hinner inte reagera, fattar inte vad som hänt.
Älskar dig, Thomas Eriksson, min morfar. Vila i frid ♥


------------------------
Kan väl bara säga också att jag har ju jobbat denna veckan som gått nu, och det har gått bättre än vad jag väntade mig. Ganska slappt är det också, för får jättemycket tid över eftersom det är mindre och göra nu när folk går på semester. Ska bara jobba i två veckor, så bara nästa vecka kvar. Det är ganska lite, men jag är verkligen ingen jobbmänniska, och absolut inte att gå upp halv 6 varje dag! Får ihop lite pengar iallafall, och det räcker för mig. Sen har man ju fördrivit tiden lite på sommarlovet, och det är väl lika bra, för hade inte hittat på någonting annars nästan.

Igår fick vi besked om gymnasieantagningen också, och jag kom in på Reklam & Webb på Plusgymnasiet.
Min kära kusin Jennifer fyllde även 19 år, och ett stort grattis till henne!

RSS 2.0