dom senaste dagarna

Jag har verkligen inte orkat skriva det sista typ. Men nu kommer det iallafall lite granna.

I fredags åkte jag med Joella, hennes mamma och Maja till Uddevalla för att hämta några tröjor. Efter det åkte vi hem till Joella och strök på några tryck som vi hade fixat med i slöjden, på tröjorna. Och dom skulle vi ju ha dagen efter, för det var Genevilyran då. 
Tog ju ett tag att stryka på alla, så vi hann inte med att åka och träna som vi egentligen skulle gjort.
Sen sov både jag och Maja över där.

I lördags så var det ju då Genevilyran. Är väll inte så mycket att berätta egentligen haha.
Men vi spelade 3 matcher (tyvärr). Synd att det inte blev flera. Vi förlorade första, vann andra och förlorade tredje med.. Men mycket skratt blev det iallfall och vi hade kul :)
Ganska bra väder var det också. 
Sen på kvällen vid 7 eller något åkte jag och Moa till Ragnerud för att grilla lite med Maja, Joella och Ellen. Skulle egentligen vart mer, hela laget var det tänkt först, men så blev det inte.
Sen vid kvart i 11 kom jag hem, och hoppa direkt in i en vaaaarm dusch!

I söndags hände det ingenting typ, så finns inget att berätta om..

Och idag har det bara varit en ganska normal skoldag. Blev klar med inlämningen i no:n, och har bara lite kvar på sv/so inlämningen. Och fick också mvg på tyska-provet!! Ganska stolt faktiskt haha.

Imorgon blir det av till Liseberg med Maja och dom i hennes entreprenör grupp (stavning?). Gött att slippa lite skola ändå.

H&M

Imorse sa mamma att hon hade ett paket i bilen. Från H&M. 
Där i låg det en klänning, linne och solglasögon till mig.



Dock är klänningen lite för vid eller hur man säger, så ska sy in den lite.
Och glasögonen är väldigt stora, vilket är ett stort minus eftersom jag längtade efter dom.

junkyard.se

Jag vill haaaa!

+

MEN. Vilken tjocktröja ?!?! :o

Känns som jag vill ha alltingen i hela världen typ haha...
Jag vill ha pengar nununu !

OCh nu ska jag nöta nörda försöka spela lite guitaaaaaaar :))
haha :D

sunshine

Guuuuuuuuud va sköööönt ! ÄNTLIGEN
värme ! <3

Haha jaja, idag hade vi tyskaprov första timmen. Gick faktiskt asbra, kunde allt utom ett ord ;) Sen var det inget mer typ "speciellt" i skolan. Men vi hade ju såååklart fotboll på gympan, för det är en j*vla fotbolls turnering imorgon -.- Men jag vet inte, jag kanske ska vara sjuk. Har ingen lust att skämma ut mig inför hela skolan.. Så om jag är sjuk, då följer jag nog med mamma till frissan, för hon ska göra rak-permanent, och jag vill se hur dom gör :)

Idag efter skolan var det ju sjukt varmt igen, men hela dagen också och inte bara i ett par timmar. Så det blev på med shortsen och av med tjocktröjan och så klippte jag gräset igen, och jag körde faktiskt inte på en stor sten idag (som jag gjorde igår haha..) Men efter ungefär 1 ½ timma eller något var jag klar, och jag var helt slut asså. Trodde jag skulle dö av värme.
Sen blev det mat & glass, och efter det åkte jag till Maja. Vi satt ute vid nåt stup hela tiden. Så satt och typ solade eller något, och hade kuul. Hon gjorde iallfall någon väderrapport och interjuv (stavning) med mig, och lite så haha. 

Och åkte hem typ strax efter halv 10. Det blev även det första åket iår med fräckingbilen ;)
 [ Klicka för större ]


Nej, nu ska jag nog lägga mig eller nåt.







en liten mening bara

Jag fick en kusin idag, Vilma :)

yesterday, and the day before that

I lördags när vi var hos min lossasfarmor så hade jag ganska tråkigt, så jag tog fram deras keybord och började spela lite. Och vips så kunde jag spela en låt ;) Boston med Augustana. Eller ja, det gick inte sdå bra, men jag visste vad man skulle trycka på iallfall haha.
Efter det gick jag upp till pappa en sväng för jag har en egen keybord där, så jag spelade om och om igen, och så vips så satt den ;) 
Senare åkte jag med Joella hem, och sov där, för skulle på Majas konfirmation dagen efter. Men det blev iallfall gitarr och piano spel en hel del haha xD Har blitt värsta nörden :$ Men vi kollade också på Avatar, sjukt bra var den.

På söndagen (igår) var det ju som sagt Majas konfirmation. Gick upp vid halv 10 och gjorde iordning oss, och åkte till kyrkan. Hon sjöng fint som vanligt :) Sen var resten i kyrkan rätt trögt, för prästen slutade aldrig snacka.
Sen efteråt var ju jag och Joella bjudna eller vad man ska säga till kalaset. Vill också ha pengar -.- haha.

Men sen kom Bettan och hämtade mig, åkte direkt till pappa för att hämta keybordet, och sen ner till mamma igen. Så nu har jag det här och har idag lärt mig River flows in you . Snacka om att den är svår asså, kommer ju typ inte ihåg vilken ordning skiten kommer i.......... Men det sitter iallafall ganska bra nu. Med högerhanden. Vänster vågar jag inte ens försöka med, det blir fööööör komplicerat ! 
Kan också spela lite på Hallelujah.
Aja , ni vill säkert inte veta sånt här haha.

Gött att det inte är skola idag, en riktig långhelg har det varit.
Men nu ska jag dra mig. 


01.16

Nu har jag nyss lagt mig i sängen och ska äntligen sova haha. Har kollat på några avsnitt av gossip girl tills typ nu. Igår och idag har jag vart med Maja och Joella. Var ute i stugan, och det blev ju endel skratt haha. Typ när jag och Maja satt i sängen och hon skulle lära mig spela lite på gitarren när det var kolsvart i rummet. Det lät inge vidare.. ;) Men lite kan jag allt (a) Sen var det ju det här med att kittlas också haha. Jag är typ inte kittlig längre efter Maja har gjort det hela tiden typ xd Men nog om detta, jag orkar inte skriva förtillfället. GODNATT

träning idagens

Från tårar till ett leende.
Jag kunde träna idag!!
Får se hur länge det går

*

Jag har haft mina stunder. Stunder som har varit svåra, tuffa och riktigt plågsamma. Då jag inte kunde hitta någon vettig utväg. Du har varit med mig ända från dom stunderna, och före det, ifrån början heltenkelt. Du har också hjälpt mig genom allting, så du är nog en av anledningarna till att jag är kvar. Jag vet att du finns där för mig, en som jag kan prata med nästan allt om, och jag finns här för dig med, bara att säga till. Tror inte jag har berättat så mycket för nån som jag har för dig. Och jag är tacksam för att jag kan det, för du lyssnar när man vill någonting och stöttar en. Är verkligen glad för att jag lärde känna dig, och ångrar ingenting.
Om jag skulle kunna gå tillbaks i tiden och få ändra på någonting (du vet nog vad), så skulle det inte se ut som det gör nu. Vi hade nog inte kännt varandra så bra. Men det är tur att det är som det är nu iallfall.
Vi har ganska många minnen för den egentligen ganska korta tiden vi kännt varandra, extremt roligt har vi haft. Man har alltid kul med dig, och du får en att skratta även om man är ledsen och egentligen vill gråta. Du är också otroligt snäll, omtänksam och massa sånt. Du är min bästa vän helt enkelt.
Jag skulle inte klarat det förflutna utan dig.
Så lova att du inte ska någonstans, för det kommer jag inte klara.

Jag älskar dig som en syster ♥
du vet vem du är

äntligen klaar

Shit
Började städa 17:10, och nu är klockan 21:37 och jag har nyss blivit klar.
Typ 4 ½ timma.. Blääää

-

Före:


Efter:

en lång page är det

new haircut

NU ÄR HÅRET AAV!     (Klippte mig ju igår, men har inte orkat skriva bara.)
Men shit asså, det är riktigt gött att det är borta nu ändå. Känns mer som mig faktiskt :) 
Så jag är väldigt nöjd. Men det enda problemet är att håret i nacken är så kort så jag kan inte få upp allting i en tofs haha, så får ha typ tusen hårspännen.
Men jaja, bild/bilder kommer kanske imorgon.

Nu ska jag duscha, puss.

-

Igår var det ju Valborg. Inget speciellt egentligen tycker jag. Men jag åkte till Ragnerudsjön och var med Maja, Joella, Erik, Challe, Julia och Wille, och senare kom Emil också.
Grillade korv och så, och typ snacka massa. Wille var ute med livbåten på sjön haha, och åkte ut till hopptornet och var där ett tag.
Blev många skratt den kvällen.

Julia och Challe åkte till Stigen istället senare, och sen vid halv 1 åkte vi till Joellas stuga, så vi sov där. Sov inte så jätte mycket ändå, för jag fick inte sova för Maja haha.
Men ajah, sen vakna vi vid 12 eller något.

Inte så mycket att säga om dagarna egentligen, men kul var det.

RSS 2.0