varmt idag med

hejhej :)
igår hade vi so-prov , gick faktiskt ganska bra..
idag är de ju sjukt varmt igen :D så på matrasten fick jag gå hem och byta kläder haha. och så följde jag med joella till högsäter efter skolan , så drog vi och sola. blev faktiskt ganska brun (a' heheh
och nu sitter jag med shorts och bikini . götttgött

men nu ska jag gå upp till pappa, blir mat och lite så ;)
oså om man inte har något att göra så blir de säkert att lägga sig ute och sola ännu mer ;D

puss alla
sanna

090527

hhej alla :)  
idag har jag inte gjort mycket . skolan som vanligt och så.
och har inte heller så mycket att skriva hehe.
men vi fick reda på att våran engelska lärare har fått kicken , för de kommer inte vara lika många sjuor nästa termin . så vi kommer ha en annan lärare då.. och så på istiden kollade vi vidare på filmen "skicka vidare" , har sett den förut och tycker den är skitbra! så tycker ni ska se den :)

men nu ska jag hoppa in i duschen , sen äta varma mackor och kolla på mitt favoritprogram greys anatomy! :D

pusshej
sanna


summerday !

hejsan hoppsan läsare 
hände väl inget speciellt i skolan idag , hade gympa med 7d , så spelade brännboll mot dom. och min klass förlorade ju såklart xd haha.
sen följde joella med mig hem , blev att lägga sin ute o steka i solen :D sjukt varmt va de idag ju! en riktig sommardag. men tror inte jag blev så brun men höhö.
blev också några glassar sen :f hihi ,
men nu : borsta tänderna , sen SÄNGEN ! :d

puss och godnatt
sanna

felicia är sötast!

bara för hon la ut på mig så får jag ge igen lite :D 
felicia är sötast i hela sverige , & så är de bara ! 

& LÄS : http://ffeliciajohanssonn.blogg.se



det finns ingen sötare :*  saknardig <3

badminton <3

hallå läsare :)
har ju tävlat i helgen , eller ja , fredag och lördag. gick inte så jättebra men xd vann 1 av 3 singlar så kom inte vidare där. och så dubbel med sofia på lördagen , gick inte alls bra där , men hade inte förväntat mig att vi skulle vinna heller.. 
aja , fick iallafall en prince kjol och tshirt , tack för de mamma :) och så va de ju sista tävlingen för den här sesongen , ganska skönt ändå . men till höst blir de seriespel :D 
sen när vi kom hem på lördagen blev de tv en stund och så , för va grymt trött. men sen klippte jag gräset med åkgräsklipparen haha , så fick 100kr för de ;) och de va ju sjukt varmt ute då , så blev shorts och bikini , göttgött (h'
idag har de bara vart slappt än så länge, sov till 12 ungefär , sen lite tv och nu data. och nu tänkte jag gå ner och ta en glass hihi :)

OCH GRATTIS TILL MOA PÅ SIN FJORTISDAG! :D

puss
sanna


090521

hallå alla :)
gick upp ganska tidigt idag för skulle till torp och handla avslutningskläder. pvägen dit svängde vi in till en liten presentaffär , för jennifer skulle köpa studentpresent till simon , blev ett halsband i äkta silver :) sen på torp fanns de väl inte så jättemycket som man kunde ha på avslutningen , men blev iallafall:
jeansjacka ginatricot 349 :-
blårandigt linne bikbok 149 :-
svarta shorts ginatricot 149 :-
röda tygskor stadium 199 :-

blev väl ganska nökd ändå , men ska till stan snart igen och köpa tunika eller något , & skor , ska försöka leta efter några fräna svarta gladiatorskor :)
sen ska jag på träning , och sedan efter de kommer moa hit. så hon sover här & imorgon följer hon med till göteborg på min tävling. får väl se hur de går då . skriver nog efter.

puss
sanna

turnering

hej kära läsare :)
har vart en riktigt soft skoldag , för de va fotbollsturnering. gick inte sådär jättebra för vårat lag haha. spelade tre matcher , men förlorade också tre matcher XD 
och de är ju ännu bättre att jag tycker fotboll är de tråkigaste som finns . men va med på alla matcher iaf , men inga mål gjorde jag x) som tur va så ramlade jag inte som vissa andra gjorde! puuuhhh. 

sen fick vi gå hem vid halv 3 som vanlig tid , så åt kladdkaka när jag kom hem , och sen hamnade jag här xd & nu ska jag gå till träningen .

puss
sanna

090518

hejhoppp :) efter skolan idag följde jag och moa med sofia hem. käka o lite så , sen gick vi ut lite . & man kan ju säga att vi är bäst (h) hahahha. jaja , sen när vi skulle gå hem till moa så följde en pedofil efter oss en liten bit , tills vi kom hem till henne ungefär . ganska äckligt ändå , men mammas kompis har pratat med en polis som hon känner om detta , så dom sa väl reda ut detta på något sätt, hoppas jag.. han har nämligen lockat massa barn , och någon har åkt med han i bilen tror jag. uschh , vad jag hatar sånt! jaja ,men nu är klockan 20 över 10 , så ska gå och lägga mig nu hade jag tänkt,
men jag längtar inte till imorgon !! för de är en fotbolls turnering på skolan då , och man måste vara med -.- och om man inte är med så får man sämre betyg -.- . och de vill man ju inte ha om jag ska söka till frisörlinjen sen i 9an haha :)

puusss alla.
sanna

aktiv helg!

hejhej . har inte haft tid att skriva här under helgen , har haft ganska fullt upp haha .
FREDAG - vanlig skoldag , sen var jag ute med sofia och sprang lite. ungefär 5 km . så vi ska börja springa 2 gånger i veckan för att hålla oss i form till sommaren eftersom träningarna slutar . efter de duschade jag snabbt och sen åkte vi till lotta i uddevalla. kolla på film och åt lite godis :)
LÖRDAG - gick upp vid 9 ungefär , gjorde oss iordning lite , & sen åkte vi till tanumshede och hjälpte några att flytta . så vi kom dit vid 11 ungefär. men i början gjorde jag inte så mycket, bara passade dom små söta taxarna silla & sibel :) men sen hjälpte jag till att bära massa . deras nya hus va sjukt fint , lite annorlunda med en liten bro i huset och så . & så va de ett stall bredvid , så dom ska skaffa hästar senare när dom har fått iordning på huset . sen vid 7 eller något åkte vi till uddevalla igen , kom dit vid 8 , hämtade våra grejer och åkte hem till färgelanda igen . och vi kom precis hem tills eurovision började! så kollade på de och åt godis och massa gott :)
men var de värkligen rätt låt som vann ? de tycker inte jag iallafall! alla som tyckte han va så himla söt och bra att han hade gjort låten själv , men de är väl ändå musiken som räknas! men jaja , jag tyckte iallafalla island skulle vunnit! men en andraplats är ju också bra. 
 
norska alexander rybak.

SÖNDAG - idag blev de en go' sovmorgon :) gick upp vid 12 ungefär. åt frukost och sen skulle jag hjälpa pappa att rensa förrådet . inte så jättekul . men de blev mer plats iallafall hahah. men nu sitter jag hos mormor och morfar och slappar . förut va kusin jennifer och moster petra här , för jennifer skulle klippa morfar ;)
men nu ska jag nog ta att gå ner till pappa igen , och se om dom ska göra nån mat snart :)
men kan ju säga att de här har vart en ganska sysselsatt helg haha !

pussss alla :*


090514

halllååå :D
idag har de inte hänt mycket haha . 
vart segt hela dagen , så är ganska trött kan man säga. & snart ska jag till träningen , så får väl se hur de går då haha.  så får väl ta och packa väskan nu . 

pusshej :*
 

kalas

har vart på kalas idag . för pappa som fyllde 40 för en vecka sen xd
va ganska många ändå , blev många goa skratt när fredrik va där!
men nu ska jag ner & kolla på de sista avsnittet av wipeout :(


så såg jag ut på kalaset.
jeans ginatricot
kofta ginatricot
linne vero moda

puss på er :*

090507

hejhoppp :) har vart hemma från skolan idag haha . fick passa meja en hel del ..
- igår följde moa med mig hem :) bakade & lite så , de blev kladdkaka :c haha.
aaasgoyy (y) fick oxå lite ryck på henne när vi skulle böja baka haha. fyllde en liten
vattenpistol och började spruta på henne haha, så hon sprang ut & jag efter XD.
men kakan blev god iaf :D
- sen ska jag träna badminton , & nu ska jag ner & äta :) luktar pannkakor iaf , haha 

   pusss :*     

...

Came in the world with a sparkle
in the eye
And knowing the only thing that we
can promise is we die

But a promise is a lot can't nobody
guarantee it
And death around the corner can't
nobody damn see it


I know ya goin through it know I'm
goin thru it too

Okay, tomorrow will be a better day


RSS 2.0