Update!!

Sådär, nu har jag klarat av både kalas och testa maskinen! Jäklar va fräckt det är asså haha! Här sitter Micke och testar lite, och jag har gjort kinatecknet! Rätt nöjd för att va allra första gången ändå. Som ni ser är det ganska kladdigt också med färgen som är utkletad, men det är för att jag inte har allt material jag behöver än (även svart bläck också haha), men det kommer! Detta var riktigt roligt iallafall, och lär komma fler kvällar jag spenderar med det ;)
 
Nu blir det ner och göra smoothie fylld med massa vitaminer och gott!

Whitey facey

Nu blir det iväg på kalas! Tårta och bakelser i massor, som det alltid är hos dom vi ska till. KLAGAR INTE ehehe!!
Ikväll ska jag se om jag kan testa tatueringsmaskinen lite grann! Övade lite streck och kurvor igår genom att sätta i en penna istället för nål&grepp, och detta för att känna på tyngden lite. Och det gick faktiskt ganska bra, men man blev dock lite trött i handen till slut haha. Slår vad om att det är sjukt mycket svårare med en riktig nål osvosvosv, men det ska allt gå bra! Hoppas jag. 
 
HÖrs senare

Gotta love platforms

Kikade in på Nelly.com precis och hittade dessa fina vardagsskor. Har länge velat ha ett par svarta, men blev nu kär i de färgglada också. Någon dag ska dessa finnas i min garderob.

Egypt - part 3

Detta fick bli sista delen av bilderna från Egypten! Några badbilder också.. Gör inte alls så att man längtar tillbaks...! Men ja, jag hoppas det var lite intressant att se dessa typ 30 bilderna iallafall. Och med detta publicerat har jag längre ingenting att lägga ut haha. Yea.. Kan försöka få klart teckningarna snart kanske. BARA de att jag är så trött på en av dom nu, eftersom jag håller på med håret, och den andra ska jag precis börja på håret på!!!!! Sanna </3 rita hår.

HEY. LOOK WHAT I'VE GOT

Sååååååå frickin' awesomeeeee. #tagganästakatvondnurå!!

RSS 2.0