BEAUTY

Gud vad jag älskar dessa skoooooor

I adore her

Kolla in henne ! I adore her.





Happy birthd..

Men. Ingen har ju sjungit för mig idag.
Ja, jag fyller 15 år idag. Bättre sent än aldrig? Haha. Jag tycker inget vidare om denna dag faktiskt. Detta är en vanlig dag för mig, helt händelselös, förutom att personer säger grattis till mig, annars är det inget märkvärdigt.
Idag har jag bara varit på Torp, igen..... och valt present av min låtsasfarmor, och det blev ett par svarta converse, "vinterskor".
Vi har inte haft något kalas för mig, för varken mor eller far är hemma idag, så, hmm, ja det känns nästan som att denna dagen inte firas. Ungefär. Menmen, det är ju Menlösa barns dag idag, vilkets mening kan misstolkas.
Som tur är, är ju att vi ska ha kalas för mig senare. Har ingen aning om när, men det kommer bli iallafall.

Som en present till mig själv ska jag nu gå ner och kolla ifall man kan baka något eller vad jag annat jag kan hitta på..

Och eftersom detta är min födelsedag så kan jag bjuda på dessa.





Min första akvarell

Åkte till stan (igen) med mormor, moster och kusin idag, för att välja ut presenter från mormor. Blev en vaniljvit blank blus, en khakigrön stickad tröja och en ring! Jättenöjd med det och jag har världens bästa mormor.
Sen när vi åkte hemåt så lämnade vi av moster och hon gav mig min juklapp som hon glömde haha. Det var en låda kan man säga, med grejer till att måla med akryl! Penslar, ritblock med speciellt papper då, massor med färger och en palett -----> , som en riktig konstnär! hahaha. Kul att testa på något nytt än bara blyerts iallafall, så det blev skitbra :) Fick även ett till litet ritblock och kolpennor! :D

Gav mig på ett försök förut och detta blev resultatet:

Tyckte faktiskt det gick ganska bra för att vara första gången!
Så bara att fortsätta öva ;)

Nu ska jag sova.

Some pictures


Mina älskade skor!

Och julklappen till Petra med familj! Föreställer mina kusiner Jennifer och Jesper.
Blev la nöjd med bilden så ändå, men kunde blivit bättre..
Och kan verkligen inte ta bra kort med min mobil... Blir bättre nu i fortsättningen när mamma har fått en systemkamera som är hur bra som helst !

Dom som fick teckningen vill även beställa 2 till sådana här, för att ge till 2 andra i släkten, OCH GE PENGAR FÖR DE!. Kan ju självklart inte bli två exakt likadana till, men ska la försöka så gott det går! Och har ju hela våren och sommaren på mig också, för det skulle vara som födelsedagspresenter som är i november och oktober, så ingen brådska!



Todays

Imorse när vi öppnade julklappar med familjen fick jag:
Onepiece
4 böcker
En bok som man lär sig metoder att rita djur
En "hållare" till papper, perfekt till mitt röriga skrivbord!
En skrivbordslampa
Sockar
Haremsbyxor
+ Min present, ett par kilklackade supersnygga skor


Förut hos mina kusiner:
Datorhögtalare
Ett linne
Mer sockar
Parfym
En påse Riesen, (av Jennifer haha!)
Mjukisbyxor
200 kronor
+ Att min moster Åsa glömde en av mina julklappar hemma hos henne (den riktiga "stora" julklappen sa hon!), så jag ska få den på söndag tror jag.


Och eftersom jag fyller om 4 dagar också, så ska mormor ta med mig på en shoppingtur så jag får välja vad jag vill ha då, Åsa ska göra likadant samt min låtsasfarmor! Så detta är en härlig period för mig haha! Även fast jag inte gillar min födelsedag.

Är nöjd med allt iallafall!
Nu ska jag gå och tvätta bort sminket medmera, och hoppa i säng. Ännu en julafton återstår för mig imorgon, med pappas släkt :)

Merry Christmas

Igår var jag och mamma på Torp och handlade julklappar och kläder till idag medmera.
Gud jag har aldrig haft såå ont i fötterna som jag hade då! Kom dit halv 12 ungefär, och satte oss i bilen påväg hem halv 9. Så ja, vi gick runt i affärer i 9 timmar, haha. Resultatet blev 23 påsar. Jag fick välja lite julklappar, och en present. Jag handlade klart alla julklappar från mig också, så det var gött.
Aja, sen när vi kom hem, runt halv 10 så var det bara att sätta mig och rita julklappen till Petra med familj. Resultatet kunde ju blivit bättre än vad det blev, men jag satt bannemig uppe till halv 3 och grejade med den skiten! Så jag orkade verkligen inte bry mig mer om det faktiskt.. Tror dom blir glada för det vilket som. Hoppas jag iallafall.

Så idag, självaste julafton väckte mamma mig 10. Redigt trött må jag säga. Resten av familjen vaknade också, sen åt vi frukost. Efter det har vi som en tradition att vi öppnar alla julklappar från familjen.

Nu har jag duschat, tatt på mig kläderna, plattat håret och lockat det lite grann. Så bara sminket kvar sen är jag klar. Och vi ska vara hos Petra och dom om en timme, så detta funkar nog.
Skulle egentligen tunnat ur håret och tonat det, men urtunningssaxen är spårlöst borta och mamma hann inte tona på mig.

Nu ska jag dra mig från datan, hejsvejs och GOD JUL!

Hoppas det går bättre

Nu ska jag ge mig på ett till försök med att rita. Två porträtt på samma papper.
Började i söndags, men fyfan vad det gick sämre än sämst!.. Ska börja om nu, och försöka ändra litegrann så kanske de blir lättare. Hoppas det går bättre nu iallfall. Min deadline är nämligen fredag, julafton, och det måste bli braa.

Nelly.com

Snygga klänningar, enligt mig. Alla från Nelly.com




Olle och Weise

Haha , "Du fuskte ju" .

Operation dagsverke

Japps, det är en "ledig" dag idag kan man säga. Ingen skola, men vi är tvungna att arbeta med något, få pengar för det, och skänka dom till Amnesty eller Rädda barnen.
Så nu har jag precis blivit klar med att röja undan hela nedervåningen, dammsugit, torkat golven och gått ut med hunden. Och det har tagit 4 timmar haha.
Och Micke trodde inte jag skulle hinna klart tills mamma kom hem, och det är runt 5. Men HAHA på han! "Du måste börja klockan 10, senast 11 för att hinna, i de tempot du städar i" Pfft, skitsnack ;)

Nu ska jag möla lite godis och hitta på något vettigt att göra, hihi.
bye


22:07

Jag sitter och.. Broderar

hate it

Denna dagen söööööööög

Idrottsprovet: 1 poäng från mvg.. Och eftersom jag har fått mvg på alla dom proven sen 7an känns det som jag har sänkt mig nu bara för det.
Matteprovet: Ännu 1 jävla cepe poäng från mvg! Sååå jävla störande. Blir inte ens glad för ett vg längre.
Och svenska provet imorgon; det kommer ju garanterat bli likadant. + tyskan som jag får tillbaka imorgon.
Har fastnat i en ond cirkel.

Enda bra sakerna idag va att jag fick reda på att jag har god chans att få mvg i slutbetyg i matten + att jag fixade ett vg i musik.

Nu tycker jag bara klockan kan bli 8, för då är det Vampire Diaries.
Bröderna Salvatore

Paris Hilton - i steg


Konturer

Ritat hår, och "färglagt" allt utom bröstet

Skuggat allt, och finslipade lite. And done! :)

The only one

Nemen tjeeeenaree.
Detta är en ootroligt rolig vecka måste jag säga! 5 jävla prov.. + en läxa.
Tisdag: Matte
Onsdag: Matte och tyska
Torsdag: Idrott
Fredag: Svenska (+ no-läxa)
Sen massa annan skit på det gör det ännu bättre..


I helgen har jag ju varit i Götlaborg och tävlat. Gick sådär, men är ändå lite förvånad över att jag kom trea iallfall. Så måste egentligen vara nöjd efter det, eftersom jag inte har tävlat på typ 7-8 månader + att jag bara har tränat i ungefär 3 månader nu efter uppehållet pågrund av den jävla skadan.
Så nu är det bara att tagga sönder på träningarna och köra järnet och göra bättre ifrån mig på nästa tävling !!


Ritade också en bild på Paris Hilton förut, slänger upp bilder när jag kommer till mamma och lagt in bilderna på datan. Inte så komplicerad att rita, men resultatet blev inte allt för dåligt heller. Så nu ska jag visa den för bildläraren också och hoppas på att jag kan få högt betyg.


Nu ska jag ta och göra mig iordning för sängen, måste verkligen sova..
Hejdå

-

Ush, mår lite smått skit. Skriver imorgon.

Och den där jävla tyskan kan ta och köra upp nåt.
orkar inteeee

Lite update

Åh herre. Det var lite längesen jag skrev nu märkte jag.

Idag har jag vart med Jennifer i skolan och skuggat henne. Det var kanske inte den bästa dagen att följa med på , men det var helt okej iallafall. Helt sjukt duktiga alla va på att sminka och göra frisyrer!

Imorgon är det tävling, och det blir första gången för denna säsongen, får se hur det går.. Får hoppas på det bästa, men förväntar mig inget än eftersom jag inte har kommit igång på riktigt än. Ska iallafall spela första matchen 13.05 som är riktigt gött, och riktigt ovanligt. För annars brukar man få spela första typ 9 eller nåt. Och det är jäklans trögt.. Men iallafall: lycka till till mig :) haha.

Nu har jag precis ätit och ska upp till pappa om en stund. Senare blir det antingen Idol eller kolla handbollsmatch, like always nu för tiden haha.

Nu ska jag dra mig igen, puss och hej.

P.S , vissa personer är jävligt irriterande. HAHA

RSS 2.0