2

Gör ett till inlägg, för annars blir det så himla mycket i ett och samma, och det orkar man aldrig läsa igenom, om ni ens gör det! :D
Iallafall, här är några teckningar jag gjort på sistone, som jag inte lagt upp här.

Mormors beställning, som också föreställer henner som barn.


Min första tusch teckning. Var en sak som jag skulle göra för att få gjort allt i bilden i skolan. Var riktigt roligt att göra det faktiskt, så ska ta och köpa egna tuschpennor så småningom när jag orkar.


Leighton Meester

Några dagar ikapp

Har inte tagit mig orken att logga in och skriva här på några dagar haha, så lägger upp lite skit och så som har varit det senaste nudååå. Well.
I lördags var det fest hos Julia, vilket blev lyckat. Kom i säng framåt 5, och dagen därpå gick jag upp till pappa för lite firande för att jag gått ur grundskolan haha. Fick lite saker då, bla en ganska känslosam sak.
Var iallafall sjukt trött hela den dagen, ifall någon ville veta.
Faaaaaaast jag är fan trött hela tiden varje dag nästan.
Ja, sen har det inte hänt något speciellt som jag kommer på efter det.

Idag tog jag, mamma och mina syskon en tripp till Torp. Fick köpt mig två par skor, och två trosor.

Sånnadär vanliga bra-att-ha-skor, typ. Behövde verkligen nya vita, för dom jag hade nu är ju inte nya längre direkt haha. Jajja, sen blev det Donken-käk, och en sväng förbi sjukhuset för att hälsa på min söta mormor. Hon har legat där i två veckor nu, och får kanske åka hem imorgon, så får hoppas på det :)

Idag måste jag gå och lägga mig tidigt också, för imorgon kommer Bettan och hämtar mig 6.15, för att påbörja sommarjobbet. Kommer jobba 7-4 i två veckor, gött att få ihop lite stålar! Wey, vuxenpoäng till Sannaaa.

And goodbye Valbo!

Nu äntligen är min och alla andra 95ors tid på Valboskolan slut!
I kyrkan gick det skitbra, spelade inte fel!! Men guuud så nervös jag var innan jag satte mig vid pianot!
Det var faktiskt skitroligt att uppträda så, och ställer mig själv frågan varför jag inte började spela och så tidigare igen och hunnit göra det någon mer gång. Var inte så farligt som jag trodde haha.
Betyget blev jag lite besviken på, men jag får väll vara nöjd ändå antar jag. Blev sänkt i idrott från mvg till vg, men förstår inte varför.. Säkert min extrema insats på fotbollsturneringarna och lektionerna haha! Ne, men jag kommer in på gymnasiet iallafall och det är la det viktigaste nästan.

Senare klockan 6 blir det avslutningsmiddag för alla nior, på Furåsen, till halv 9. Sen direkt efter det drar vi till Ödeborg på fest!

Känns helt sjukt att vi aldrig mer kommer gå på denna sketna skolan, med alla dessa kompisar man fått under dom här tre åren! Kommer sakna en del enormt mycket, men får hoppas på att ses mycket under denna sommaren och framåt!

Jaja, tack för mig!

Undrar om det ens är värt ett försök

Det är ju klart det ska gå åt helvete nu när allting var så jävla perfekt.
horunge!!!!!!!!!!!

Four more days to go

Wah ! Det börjar dra ihop sig till skolavslutningen nu! Nästan alla andra i landet har ju redan gjort det, men vi är lite sega här. Känns ganska konstigt att man aldrig mer kommer gå inne i sletna Valbo, och tex i  onsdags när vi hade teknik så var det ju sista gången i våra liv (troligtvis) som vi var där inne och hade lektion. Där byggde jag och Julia såkallade Mördarkarusellen haha, går fan i 150 km/h. Stackars barn.

Två dagar kvar tills vi ska spela upp 9ornas show, och jag kommer va nervöööööös som in i. Men ännu nervösare i kyrkan på torsdag.. Haha. Jag kommer skaka som om det vore jordbävning.
Har också en del att fixa innan dess, och det börjar bli lite mycket och ont om tid.

Nu gör jag ingenting alls typ, sitter och lyssnar på musik, och ska nog dra igenom låtarna som ska spelas i kyrkan igen snart. Undra hur många gånger jag gjort det nu egentligen ..

Cillidillar i Ekarebol

Ja nu ligger jag i Majas säng och chillar till lite go musiiiiiiiiiiiiiiiiiiik. Hejdå





































































Ne så roligt var det, kan va social i några meningar till här.
Idag var jag och klippte mig, blev helt okej men blir aldrig riktigt jävla perfektnöjd haha. Men det får gå sålänge och till skolavslutningen och ska även se om jag gör slingor eller kanske tonar det brunt eller något, får se. .
Senare åkte jag hit dåva, för att träna på en låt som vi ska köra på skolavslutningen, om jag fixar att spela den då såklart.... så detta hänger på min sega pianohjärna. Kör Sanna bara kööööööööööööör. Eller något

Ja det var detta roliga, nu ska Maja använda sin otroligt vackra stämma lite här haha. Byeeeeeeee

Lite uppdatering kan jag la göra iallafall

Åh älskade Nelly.com. Självklart skulle ni skicka två vänsterskor, varav en 37a och en 36a.
Rådamp, annars var dom snygga as hell!

Nu sitter jag iallafall och skriver på en musikuppsats, och har gjort det i några timmar nu. Har kommit så långt som lite längre än ett halvt a4 haha, och den ska in imorgon. Kill me..
Den ska tydligen vara 600 ord också för godkänt, och jag har fått ihop 340.

Jajjaaa bara att fortsätta här!! Godnatt i förväg

RSS 2.0