Long time no see - 27 November

Nämen tjena. Tänkte bara uppdatera om att jag just nu befinner mig i norra Afrika i Egypten! Har varit här sedan den 21e och åker hem natten till torsdag då planet går 2.55 haha, lagom trött man kommer vara. Det har iallafall varit helt super här i Hurghada som vi är i, med jättestort och bra hotellområde och kanonväder! På dagarna är det väl runt 28-30 grader någonting med lite blåst (vilket bara är skönt när det steker på), och på kvällarna blir det aningen kyligare men gör ändå inget då det bara är gott att komma ifrån värmen som är på dagarna! Vi har latat oss vid poolen utanför rummet varje dag och på kvällarna gått ut och käkat och kollat i affärer osv. Idag när vi gick hem från köpcentret 5 minuter härifrån gjorde vi en såpass god gärning och gav lite pengar till en liten pojk och hans mamma som satt ute på gatan och sålde näsdukar. Såg dom för några dagar sedan en första gång och bestämde oss att vi skulle ge dom lite levnadspengar nästa gång! Så nu kan vi somna med gott samvete :) - Imorgon åker vi alltså hem och kommer antagligen komma hem till en snorkallt Sverige. Har också tagit massa bilder som kommer läggas upp här efter jag lagt in det på datorn osv! - Nu är klockan 22:30 här, så får ta och sova nu om man ska orka upp till frukosten som är vid 9 imorgon bitti. Gonatt folks!

Something different

Mitt nya mål är att lära mig att använda tekniken dry brush, och behärska det till ett bra resultat. Har suttit i ett par timmar eller mer nu och kollat material och massa filmer på folk som målar. Man använder oljefärg och penslar, och liksom målar på färgen, utan vatten eller något. Blir fruktansvärt jämnt och snyggt resultat, så är taggad på att beställa saker och lära mig nununu!!
 
 

Två nya

Två nya i min samling. Båda är dock ganska snabbt gjorda, för skulle bara ha dem klara för en uppgift i skolan. Men den översta gillar jag skarpt faktiskt! Det är något annorlunda mot vad jag brukar göra, och jag tycker den är ganska häftig. Jag har alltså använt mig utav en 4B blyertspenna och en svart promarker, och till skillnad från de vanliga porträtten testade jag att bara skissa fram ett ansikte, och sedan bryta av med kolsvart! Funderar på att göra två till i samma stil, och se om man kan göra något roligt av det och hänga på väggen eller liknande!

Jag är SÅ trött på plugg

Sitter här i soffan och pluggar, igen. Det blir alltid såhär, till varje inlämning vi har i skolan. Haha jag är då hopplösare än jag vet inte vad. Just nu är det ett historiskt brev om högmedeltiden som ska vara klart imorgon, och jag har inte närmat mig slutet än!.. Kan vara lite för jag fastnade vid tven och MTV Ema förut i ett par timmar = inget gjort. Men jag får ju skylla mig själv. Blir plugg till mitt i natten nu iallafall, så lär ju vara död imorgon! 
Hoppas alla sover gott, jag har ett tag kvar uppe. Nattti

Förberedelser inför min dröm

Hej ni som fortfarande kikar in här! Som ni kanske märker har jag ingen lust alls att blogga just nu, men kan la slänga in nåt in i mellanåt. 
Jag ligger för tillfället ganska död i min säng, för har inte mått bra alls nu dom två senaste dagarna. Ska vara hemma från skolan imorgon vilket ska bli riktigt gött. Dock så kommer jag antagligen vakna med världsont i halsen igen. Lillebrorsan är också dålig, så är väl nån vinterinfluensa som slagit till här.
 
Jag är iallafall inne i en period där jag längtar så sjukt mycket efter att gå ur skolan och kunna bege sig ut i världen, och i mitt fall USA. Jag har kommit på exakt hur jag ska göra innan då jag vill plugga, och har även varit lite inne på vart jag tänkt göra det, vad jag ska läsa och hur jag ska gå till väga om det ska vara college eller universitet osvosv. Min tanske är då att jag efter studenten ska ta ett år och jobba ihop extra pengar, och sedan bege mig till det stora landet för att plugga konst. Exakt var har jag inte bestämt än, men antingen 1-2 år på college i Kalifornien och sedan transfer till ett universitet i Arizona inom konst, eller ett annat universitet i Cali. Ett annat alternativ är att plugga endast ett år åt gången på ett universitet, på en speciell skola jag hittat och tycker är intressant, dock så vill jag gärna vara där längre än så. 
Detta är lite tankar och planer iallafall, sen får vi se hur det slutar! Kan inte bärga mig till jag kan börja ansöka och börja processen!
 
Nu ska jag ta och kolla en film eller något, och sedan sova och hoppas på att må bättre imorgon! Hej. 

RSS 2.0