You should taste your own medicine. Baby, you should be destroyed



Hata bloggar ibland

Om man "gör enter" så det ska bli tomma rader mellan texten, så fungerar det när man skriver själva inlägget. Men sen när det läggs upp på bloggen försvinner det?? Så all text kommer ihop. Hur fan får man bort det om jag får fråga??? Störande.
Tex nu gjorde jag nyss tre enter. Men inte fan går det -.-

I'm just, so empty.

Idag har det varit en lång dag. Igår sov jag hos Moa, sen skolan och hon skuggade mig och ska göra i två dagar till eftersom hon snart ska byta till min linje. Slutade 15.35 idag också, vilket gör måndagar till den längsta dagen i veckan. Imorgon börjar jag 12 så det är soft!
Nu är jag iallafall grymt trött, och sugen på nåt att käka med. Thaimat skulle sitta fint. Men nu har jag ingen thai i min familj som är villig att laga mat, så jag får helt enkelt fortsätta att bara vara sugen.
Idagens ska jag då gå och lägga mig tidigt iallafall. Typ efter Love bites är slut som börjar om 40 minuter!!
Ska även försöka komma igång med några beställningar jag har, bara jag får tummer ur och börjaa.
Här är en teckning jag ritade för ungefär en vecka sedan. Det är Twiggy, som jag ritat en gång tidigare, men denna blev grymt mycket bättre och är görnöjd!
Kan inte hantera situationen, vet inte hur jag ska agera.

You can only get what you want if you really fight for it. The question is just if you're ready to suffer.


Tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart

Wooho
Idag hade vi två mediaämnen, Estetisk kommunikation och Medier, samhälle & kommunikation. Ska inte skriva världens föredrag om dom haha, men tänkte bara säga att det är grymma ämnen och jag har heeelt klart valt rätt linje, och gymnasium!! Så jäkla grymt.
Och faktiskt, så tycker jag det är kul att gå i skolan nu. Och det var inte igår man tyckte det haha, om man någonsin gjort det? Kanske i förskolan/1an??
-
Aja, nyss duschat iallafall, och ska ta mig lite käk. Lägga mig tidigt ska jag också göra, svintrött haha.
Imorgon ska vi på MP kolla bio på förmiddagen, och sedan är det något som heter klasskampen. Ingen aning om vad det är vi kommer göra men haha..
-
Rolig jag är och bara skiver om skolan nu typ.. xD hm

Sådera

En ändring här på bloggen. Gilla inte den förra, så blev en enkel svart/vit/grå. Yeyee

Macbook

Weeeeeeey , ny data nu!!! Macbook, min nya man.
Har redan lärt mig hur den fungerar ganska bra iallafall, så det är ju gött. Lättare än vad jag trodde det skulle bli!
Har även ganska soft schema, går inte heldagar någon dag, och har inga jätte tråkiga ämnen! Matte, engelska, svenska, och sen några medie-ämnen. Känns som att det kommer bli 3 bra år! Än sålänge iallafall.
Det första som hände idag var att vi fick datorerna, sen satte vi oss i grupperna och redigerade filmen från igår. Haha blev ganska grym faktiskt, det första skapandet på gymnasiet! Har dock inte filmen på min dator, utan en annan i klassen har den för det var hennes mobil vi filmade med. Men ska försöka så jag också får den.
Sen gjorde vi inte så mycket, hade en och en halvtimmes matrast, vilket är lika långtråkigt som på Valbo, fast det finns ju ioförsig en hel del mer att göra i Uddevalla, på "stan".
Efter vi fått datorerna så var det som alla andra klasser att vi satt allihopa med datorerna framför oss. Så antar jag att det kommer se ut nu också i framtiden.

Livet mäts inte i antalet andetag du tar, utan antalet stunder som får dig att tappa andan

Ja idag var det första dagen i skolan. Och inte var det Valboskolan hemma i lilla Färgelanda man gick till. Numera går jag på Plusgymnasiet, Reklam & Web.
Klockan 9 var det samling med alla 1or och det var lite information med mera, lite uppträdande och så. Sen gick vi och samlades i klasserna. Har lite roligt jag kan berätta om min klass nu:

¤ Vi är 22 stycken tror jag?, och endast två av dom är killar
¤ Nästan allihop är mörkhåriga
¤ En av tjejerna älskar reptiler, och har SJU ORMAR ????????? Henne vill man inte hem till......
¤ En kille är en sån där skum typ, med långt lockigt hår, hatt och mest går runt och fleser lite smått
¤ Ett tvillingpar, som är verkligen identiska. Men som tur är har den ena långt hår och den andra kort, så man kan skilja dom åt
¤ Ett par cheerleaders tar även plats i klassen
¤ Lärarna har humor, vilket är bra! Min klassföreståndare kan man säga, Marcus Carter, är engelsman och helt sjukt skön och rolig. Skämtar hela tiden

Efter vi presenterat oss kort var det lunch, och efter det hade vi fått en uppgift (redan?). Vi delades in i några grupper, med 5 pers i varje typ, och så skulle vi använda våra mobiler till att filma någonting. Ingen hade ju någon idé alls, men det slutade med att vi gjorde en reklam, om skor haha!

Imorgon ska vi få våra Macdatorer  , och sätta oss i grupperna vi var idag och redigera filmerna för att sedan visa upp!

18 Augusti

Ush, denna morgonen var likadan som den igår. Paaaaaaaaiiin. Jag vill ju ut och ha kul imorgon!! Är ju trotsallt sista helgen på detta sommarlovet. Hm, fyfan vad fort det har gått eller? Känns som hälften av alla veckor bara har flygit bort. Och när jag tänker tillbaks känns det som att jag bara har jobbat, sovit och bara varit, inte gjort nååågonting.
Inte ens tränat har jag gjort, inte en enda liten gång. Men ska faktiskt ta tag i det där nu när skolan börjar, har jag bestämt. Får se vad det blir dock, antingen gym eller spela lite badminton igen. Men jag är grymt sugen på att börja friidrott faktiskt haha, tycker det är så jävla kul ju!

Anyways, min dag består av en gigantisk mugg med te och halstabletter. Ska sätta på lite Miami Ink nu också, var längesen!

You don't need a crown to be a queen

Idag har jag vaknat på fel sida. Igår natt låg jag timmar i sängen i försök att somna, men det gick ju fan inte. När jag kollade på klockan och den var 03.14 tänkte jag gå upp och göra någonting istället, typ äta, och dricka te. Min hals gjorde ont. Men min ork hindrade mig, och jag förblev i sängen.
Vet inte hur länge till jag bara låg där, ändrade sovställning 500 gånger om och om igen? Men somnade tillslut iallafall, men bara för att, så var jag ju tvungen att vakna typ 10 gånger under dom timmarna jag sov..

Vaknade idag med världens jävla halsONT, och då menar jag verkligen ont. Kunde knappt prata och varje gång jag svalde kändes det som en påle rakt in i arselet. (?) Första jag kom på. haha....
Anyway, kan prata nu iallafall, men gör ooont.

Som pricken över i tvingade Micke mig att städa undervåningen förut. Vilket gjorde mig ännu surare. Haha.

Anyway2. Jag har tänkt. Jag ska inte bli ljushårig igen, för har insett att det är inte menat för mig och jag passar inte i det hehehe. Så jag ska gå och bli redhead igen!! Inte bara rött då men, utan brunröd. Tycker det är så jävla snyggt, och trivdes i det! Finns bara ett men med det, och det är att jag inte vet hur mycket rött/brunt/lila det ska bliii?? Hade ju mahogny förut, och det blev alla tre färger i ett.

SÅ HJÄLP MIG NU, ni har väl inte lås på era tangentbord?!




Love bites

Wiho fick köpt mig dessa snygga höstskor idag! Dom jag la ut tidigare! Görsköna är dom också, stort plus

Hitta även en jacka jag ska köpa, och en väska. + Byta en tröja haha.. Om ni ville vetaaaa! ;)
Städade mitt rum förut med, välbehövligt! Var som en klädbomd landat här inne bland alla damråttor haha. Tog sin lilla tid iallafall, och fick ta en Love bites-paus vid teven! Älska serien haha .

-

Jag tar dom chanserna jag får, hur situationen än är.
Så jävla dumt av mig.


Wanties this fall. Lets keep it simple.


Grova klackar, transparenta toppar, vinrött, svart, stickat och oversize-tröjor!
Hett.

Don't understand what it takes to make you get my point?


RSS 2.0