Soliga dagar

har spenderats med två kära vänner. En blåst, och en lite mindre blåst, men roligt har vi iallafall! ;) Vi har åkt till stan och solat, käkat gott, kollat massa filmer och badat i poolen här hemma. Ser lite fint ut nu iallafall, dock en del kvar att göra!

It's never too late

Lite bilder från hur min helg har varit.
 
I fredags var jag med Moa och hennes familj på Liseberg. Var bra väder och allt va gött, tills jag och en till skulle åka Atmosfear. Vi hade taggat sönder hela vägen fram i kön, men precis när vi var först i kön för att få åka nästa gång krossade en av arbetarna där våra hjärtan när dom ropade ut att det hade blivit ett tekniskt fel och alla fick gå ut. Inte nog med det, utan på vägen tillbaks till tåget lyckades vi ta världens omväg, bärandes av våra ömmande fötter och ben. Och huvuden. Men dagen var rolig ändå!
 
I lördags hade vi en "hejdå-fest" för allas kära vän Maja som åker till USA inatt. Vi hade fixat en asgrym tårta som ni ser, och jag och Moa hade stått och bakat cupcakes i två timmar tidigare på dagen. Första gången vi både bakat och smakat på bakelserna, men dom verkade ju gå hem hos allihop iallafall haha. Kvällen ledde till bad lite senare för en del, och sen slutade jag ta kort. 
Att krama om Maja för en sista gång på ett år var också lite sorgligt.
 
Igår och idag har jag spenderat kvällen med Moa och filmer. Idag blev det Insidious, följt av Jackass 2&3. Och nu ska jag sova. God natt.
 
 

Sneakers

Okej. Jag har inte gillat den här nya sneakers-med klack-trenden, men dessa var faktiskt riktigt coola.
Vet inte riktigt om det är något jag skulle beställt. Men dom är iallafall från Have2have.se, 498:-

Another day of shopping

Var iväg ut i civilationen en sväng vid lunchdags. Fikade med en i Munkedal, och tog emot dessa skönhetsprodukter som sägs vara väldigt bra. Om jag inte skulle bli nöjd, så får jag byta till en annan serie helt gratis, eller få alla pengarna tillbaks! Bra deal!
Fick även ta en sväng ut till Torp. Gick endast i skoaffärer haha, och fick med mig ett par beiga snyggingar från Scorett. Fick bli dåliga mobilbilder idag, orkade inte ta fram systemkameran och ha mig! 
 
Senare ska jag träffa Julia över en (till) fika, för att planera en liten tillställning för en kär vän som ska äga rum på lördag. Ska bli trevligt! 

Sophia Bush

Okej, detta blev då resultatet av porträttet på Sophia Bush.
Får säga att jag är både nöjd, och missnöjd. Håret satt jag med sjukt länge, och det blev jag också riktigt nöjd med! Men ansiktet har jag varit ute och cyklat med. Det ser nästan ut som att jag har lagt på 10 år på henne, fick inte till ögonen heller, och ögonen är det som ska kännetecka en person, även ansiktsformen. Nåväl, jag har ju självklart mer att lära inom detta och får försöka så gott jag kan.
 
Säg gärna vad ni tycker!

Woho rösta på min lilla goldie-väska!

 

15 Juli

Blev klar med teckningen i det tidigare inlägget nu för en stund sedan! Och jag orkar inte sitta och rita klart ett porträtt på en dag, så håret har tagit tre dagar att rita haha. Tror nog aldrig jag varit så noggrann med det. Aja, bild kommer om ett par dagar eller så, eftersom jag har kameran hemma hos mamma, och just nu befinner jag mig hos min far.

De första flyttlådorna har kommit på plats här i lägenheten också, så det märks ju nu att vi faktiskt ska flytta snart!

Work in progress


Sling-update haha

Hm. Ja det blev faktiskt inte så jättefarligt med slingorna. Det blev varken "åhneeeej nu kan jag aldrig visa mig utanför dörren" eller "åhguud va bra det blev!!!". Något mitt imellan. Det blev ju lite mer liv i håret, men också lite konstigt med tanke på den brunfärgade utväxten som var innan, så slingorna där blev väldigt blonda medans i det orangea håret blev lite ljusare bara.

Som sagt så var detta bara ett litet experiment jag fick för mig att testa! Så snart kommer jag ta en sväng förbi frissan och höra om råd vad jag ska göra härnäst! ;) Tror inte jag är en sling-människa faktiskt!

Hmmm

Fick mig en konstig idé, och har nu slingat håret. Får se hur gula/orangea dom blir, ska gå och skölja ur nu haha! Herregud..

Det är då omöjligt för mig att tröttna på shopping

Dessa färger tillsammans med stickat, det är gudomligt.

Soldier girl

En liten kladd jag gjorde tidigare idag! Bestående av endast en HB penna och en svart bläckpenna.
 
Gjorde min sista dag på jobbet idag, så nu har jag sommarlov igen. Yey!

Precis gjort träningen för idag!

Japp, du läste rätt. Jag har tagit mig i kragen och börjat lite smått med träning igen. Känner att jag måste göra någonting då det inte verkar bli något med gym på ett bra tag.
Har hittat några övningar som fokuserar på rygg, mage, lår och rumpa och det är också det jag vill träna! Jag kommer även kombinera detta med att jogga två gånger i veckan.
Dessa övningar jag hittat ska iallafall ge resultat efter tre veckor, så får väl se om det funkar!!

Klickade precis hem lite från Nelly.com


Kände att det var dags för en uppdatering haha

 
 

Sweets

Detta har landat i mitt rum. 
Ja. Familjen (förutom jag och lillebror) var i Danmark över helgen, och massa saker kom med hem. Roligt, för jag fick endast dessa sötsaker haha! Dom tycker väl att jag är för smal här eller något.. Kommer iallafall inte kunna sluta häva i mig Maltesers'en.

Yesterday in pictures

Jag, pappa och Lotta tog oss en tur till Fjällbacka i det fina vädret. Gick runt på någon vandring, bla i Kungsklyftan där Ronja Rövardotter spelades in, åt tropisk glass bestående av banan/choklad och mangosorbet, och på kvällen lite skvallerläsning. 
 
Nu sitter jag i soffan och tittar på Bring it on, och senare bär det av till kusinerna för att fira födelsedagar!

RSS 2.0