Irriterande kväll

Kliar som ett AS på hela kroppen. Även i näsan. Har nyst minst 50 gånger de två-tre senaste timmarna. Och känner mig som en zombie.
En del av kliandet är nog för det är dags att städa mitt rum igen.. Hade tydligen en städerska här idag, som inte kunde städa i mitt rum. "Det gick inte att komma in" Nä tjena. Det var ioförsig bara bra, för om nån rör mina saker kommer jag aldrig hitta dom känns det som.
-
Lite rolig(?!) uppdatering såhär på kvällen och nu ska jag ta min irriterade kropp och hoppa i säng, med förhoppningsvis några timmars sömn i denna hetta. Natti

Feta klackar och enklaste formen av sandaler. I'm in love.

Topshop.com - Asos.com - Nelly.com - Missguided.co.uk - Dinsko.se

Grattis Loreen!


BBQ

Orkade inte skriva nåt här igår, men gör det nu.
Vi var alltså ett härligt gäng hos Malin på grillfest! Var riktigt trevligt och kul att komma ut och göra någonting någon gång! Blev grillat, kubbspel, allsång och en allmänt trevlig stund! Även en promenad hem sen, vilket faktiskt var sjukt gött haha .

Nu har jag nästan precis kommit hem. Var först på kalas för mina (halv)kusiner, mycket gott tilltugg som vanligt när man kommer dit. Typ 10 olika sorters efterrätter! Sen blev det hem och byta om och iväg till stallet med mamma för att rida lite. Hon har ju en ny, och speciellt extremt segare häst nu och det gick väl änna sådär. Fyfan säger jag bara!! Nåt så jobbigt att försöka driva och driva hela hela tiden.. Ganska mycket skillnad om man jämför med hennes tidigare häst, som man fick hålla igen väldigt mycket och korta snabba steg! Nu är det istället lååånga steg och smackande som gäller. Värmen gjorde det ju inte enklare heller!
-
Om en stund ska vi bege oss till affären och köpa lite gott till tv-tittande ikväll. Får se om det går lika bra för Loreen som det sägs!

Todays


En lite mer händelsefull dag än vanligt

Var nämligen ute och passade min lillasyster som jag ganska sällan gör. Gungade, cyklade och sparkade tillochmed lite fotboll (!!!!) Helt otroligt i mina ögon haha.
Är även i full gång med poolbygget här hemma!!
Nu väntar jag på att klockan ska bli 21:55 så man kan få avsluta kvällen med Betnér och Schulman!

Greased lightning!!

hahahahaha fyfan va snygg trio

Jag - Moa - Elin


Trötthet och hungerspel

Fy, detta kommer bli en seg dag.
Igår kväll kunde jag absolut inte somna, låg klarvaken och blev rastlös. Så efter ett tag fick det bli att kolla på Betnér direkt, alltid lika bra! Så jävla grym är han haha. Klockan blev iallafall 2 och fick änna försöka igen.
Sen imorse vakna jag en halvtimma innan jag skulle upp, stängde av väckarklockan för jag var inte trött. Somnade om ändå och vaknade istället en halvtimma innan bussen gick..
-
Förövrigt har vi precis haft engelska där vi lyssnar på The Hunger Games, ljudboken alltså. Och nu börjar tröttheten komma ikapp mig ganska så rejält.
Nu är det dags för prov, i Photoshop...? Spännande haha.

Peanuts/cola/prom

Sitter i soffan och kikar på någon film, med jordnötter och cola. Ganska tråkigt.
Har varit ute på långa turer idag iallafall. Först blev det till staden på husvisning och sedan iväg på bal. Huset föll inte mig i smaken iallafall, och balen var smäckfylld med människor. Efter att ha sett alla fina klänningar och sådant har jag suttit en stund och kollat min framtida balklänning haha! Även fantiserat lite på hur dagen skulle se ut haha. Sånt som händer när man är uttråkad.
-
Ha en trevlig kväll allihooop

Nightie y'all

Fick bli en tallrik fylld med favoriter och ett avsnitt med The Middle som avslutning på kvällen.

OASAP.COM

En till onlinesida med kläder som jag rekommenderar här! Allt är inte i min smak, men ibland dyker det upp saker som är användbara. De har även en smart sak att man som bloggare får gratis krediter att handla med!
OASAP - The Latest Street Fashion

18-05-2012

Fint väder idag och metal-listan på spotify rullar. Det gillar vi!
Har inga planer för idag än så länge, får bli att rita lite senare, har inte gjort det på ett tag. Krulligt hår står på nästa-steg vilket kommer bli en jävulsk utmaning haha!
-

Förövrigt satt jag och läste SOLO förut till frukosten, och såg några roliga uppslag. Där vanliga människor fick efterlikna en kändis photoshoot och sen bli retuscherad som allt i tidningar blir. Går ju själv media, så jag tänker ju alltid på sånt här nu när jag ser det, men det är inte säkert att alla gör det utan luras av den sjuka ideal som framställs. Här kan ni iallafall få se hur extremt det är. (Tog med mobilen också, så ganska dåliga bilder)

 

Tycker det är helt sjukt att man gör sånthär. Det är ju precis som att säga att ingen är vacker precis som de redan är.


Studded/spiked loafers

Okej, kommer tillbaks med denna skofråga. Kan inte riktigt bestämma vilka jag vill beställa.
Så hjälp mig????? :))))
1. Från nelly.com
2. Från stylebytyra.se
3. Från missguided.co.uk

Something special, whatever that is

Helloooo
Har precis tillbringat den senaste timmen med att kolla på en talkshow av något slag, om en person man ogillat ganska mycket, speciellt under Idol. Alexander Bard. Haha, och hur det än kan låta, så efter man lyssnat på vad han hade att säga så kan man förstå lite varför han var lite elak. Han sa även en del saker och ställde några frågeställningar som man faktiskt höll med om, och fick en själv att tänka!
-
Det är riktigt intressant ändå, att höra på vad folk har att säga om olika frågor och annat minder viktigt. Satt i måndags och kollade på två shower till eftersom jag inte kunde slita mig. Betnér direkt och Schulman Show.
Dessa tv-program är min nya favorit haha.
-
Kollar ni på några talkshows eller liknande?? :)




Cookie Dough

Alla häromkring är onormalt tråkiga idag, så får spendera kvällen med vännerna som aldrig sviker. Ben och Jerry ♥ , och lite Greys som börjar om några minuter.

-

Spotify AB
Älskar spotify och använder mig utan det varje dag! I skolan, påväg till träningen och hemma. Överallt där jag inte kan vara utan musik. Har även premium så kan lyssna via mobilen och slipper all jobbig reklam! Jättebra utbud och man hittar mycket nytt hela tiden.
En del tycker ju det är jobbigt att behöva ha premium pga kostnader, men om man lyssnar på musik väldigt mycket så är det definitivt värt pengarna!
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
H & M Hennes & Mauritz Sverige AB
Tycker H&M över lag har ganska okej kläder och till ett bra pris. Men tyvärr handlar jag nästan aldrig på affären på Torp eftersom ordningen där är väldigt dålig. Det är fruktansvärt rörigt och man hittar sällan någonting. Blir bara underkläder&badklädes-köp där.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Etage
Bra köpcentrum! Och trots att det inte är jättestort så finns det ändå mer och ett större&bättre utbud än vissa andra små köpcentrum.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Tele2 Sverige AB
Jag har själv ett abonnemang med tele2, och är jättenöjd med det. Tycker det är bra med de låga priserna till de som också har tele2, och även låga kostnader till andra operatörer. Bästa skulle vart om alla i landet skulle ha det, så skulle det vara superbilligt alltihop!
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Scorett Torp Köpcentrum
Älskar denna affären! Riktigt snygga skor och de flesta till ett bra pris. Också bra nu när de byggt ut butiken!
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Bik Bok AB
Denna affären är min favorit! Speciellt på ett mindre köpcentrum som Torp.
De har verkligen kläder i min smak och kostar inte skjortan. Med jämna mellanrum finns även olika erbjudanden vilket är bra.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Motionshuset AB
Tycker det är jättebra där. Många olika maskiner, pass och löpband osv. Finns alla möjliga olika träningsformer, så det är ett ställe som säkert passar alla!
Ett minus för det höga priset bara, speciellt för mig som är student vilket inte gav alls mycket i rabatt.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Din Sko
Har en del snygga skor och till ett bra pris. Är dock inte så jättebra kvalité på allt.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Lindex Butiker
Har inte alls tyckt om denna butiken förr och gick aldrig dit in, men nu på senare tid har utbudet blivit bättre och mer modernt.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
Lejas Cafe
Ett väldigt bra café! Mycket gott att välja mellan och själv kan jag nästan aldrig bestämma mig. Har blivit en del fika där eftersom jag går i skola mittemot!
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

Tjäna pengar med Bloggerfy

Nu kan man tjäna pengar på bloggen genom att skriva sponsrade inlägg från Bloggerfy, riktigt bra! Tycker dom är värda en liten "like" på Facebook, vad tycker ni?

Jag själv började använda Bloggerfy för några månader sedan, och bara genom att ha en blogg och skriva & få besökare tjänar man pengar! Utan att behöva göra något speciellt :)


Följ mitt mode

Nu kan ni enkelt följa mitt mode på Mylovebasket Jag har nyligen skapat min egen modeshop eller Lovebasket. Här kommer ni kunna ta del av kläder, skor och annat mode som jag gillar. Ni hittar min Lovebasket här. Super kul om ni även börja följa mig!


It just goes round'n round - without an ending

Kollade min mail nyss, och som tonåring får man ju inte alls mycket viktiga saker. Min inkorg fylls mest med nyhet- och erbjudandemail från olika klädeskedjor som Nelly, H&M och Bikbok, och massa annat onödigt.
Finns en sak som sticker ut, och det är informationsmailen från EF (organisation för att åka till USA). För ett år sen måste det bli snart, så skrev jag i min mail på deras hemsida för att se lite vad som händer där och blev så automatiskt när jag beställde en informationskatalog via mailen.
Hur som haver, så kommer det mail från dom lite då och då. 1-2 gånger i månaden ungefär, senast för bara någon timme sedan. Olika möten, erbjudanden, "OBS! Sista anmälningsdag blabla" osv.
Och varje gång jag får dessa, så sjunker mitt humör ytterligare. Det är bara som en påminnelse om att jag till stor chans inte kommer få uppleva en dröm. Att bara kasta den i sjön. Mailen åker i papperskorgen direkt.
Detta kommer i perioder. Ett tag tänker jag inte på det alls, nästa vecka/dag tänker jag på det så jag mår dåligt av det, bara för det är något jag så mer än gärna vill. Känns som att ingen förstår hur mina tankegångar verkligen är. De i min omgivning skämtar liksom bort det, och så sitter jag samtidigt där och drömmer mig bort. Vinner på nån Triss-lott osv.
-
Fick även reda på att min låtsaspappa har beställt en pool igår. Alltså en riktig och stor pool som ska ner i marken. Det kan jag inte tänka på utan att bli extremt irriterad. Det kostar liksom 2-300 tusen. Och ändå får jag sitta hemma i pissiga Färgelanda och ta skit efter skit i denna håla och bara vara deprimerad, för det är vad jag blir, istället för att spendera ett år där man för en gångs skull får uppleva något värt.
Har ifrågasatt hans val tusen gånger och sagt att jag kunde få uppleva en dröm för inte ens hälften av de pengarna, men där skrattar man bara bort det som alltid.
-
Vet på allvar inte vad jag ska ta mig till, för jag måste bort härifrån innan jag är fast för all tid.

Inspelning i skolan

Första tagningen för en talkshow vi håller på och spelar in, gick väl sådär haha ;) Men så här kan det gå iallafall!

Är ganska kasst ljud dock, eftersom jag sitter i ett annat rum och spelar in med mobilen på skärmen, och sen kan ni ju ignorera mitt skratt också haha!


Mer till salu

Fick visst utrotat lite mer ur garderoben!

En marinblå stickad tröja, storlek M men passar mig som har small också.  > TILL AUKTIONEN
Nypris 399:- Säljer den för 95:- eller högstbjudande.

Vit kavaj från Gina tricot i storlek 36. Helt ny och har prislappen kvar!
Säljer pga den är lite förstor.
Nypris: 399:-
Säljer den för 350:-
-
-
Ni kan höra av er till min mail [email protected] / eller kommentera inlägget här!

Sailor-inspirerad till salu!

Klänning från Bikbok, använd fåtal gånger!
-
Klicka på bilden för att komma till försäljningen!

Jag saknar det som inte finns

Blev en tur till Torp igår efter skolan.
Linne med djup uringning - Bikbok
Blått linne - Gina Tricot
Spetsklänning med transparent i halsen & i midjan - Gina Tricot. Sitter skitsnyggt på! Beiga byxor - H&M
Neongul bikini ("lyser" mer i verkligheten) - Bikbok
-
Denna kom även med posten för några dagar sedan.
Tog på några nitar själv, får se om det ska på fler!

"The girl of a thousand famous faces"

I ett skolarbete jag gör så ska jag jämföra lite tidningar i två olika länder, och hittade en ganska cool artikel om en tjej som gör sig youtube-känd för sina sminkningar. Tycker detta är skitcoolt haha, grym är hon iallafall!
Angelina Jolie & Kim Kardashian
Barbie
Scarlet Johansson
Drake
Megan Fox
Michael Jackson
-
Själv tycker jag denna sista är mest tappa hakan haha. Megan & Scarlet är också grymt gjord!

Kan Dee

Kan Dee's nya kollektion är ju att dö för.
SHOPEN - HENNES BLOGG

I behovet av shopping..

så vet jag inte vilket par av dessa som ska klickas hem. Älskar dessa loafers med nitar/spikes, men frågan återstår om vilka som är snyggast?? Skulle va übergulligt med hjälp haha

A new favorite

Kollade runt lite, och har nu hittat en ny favoritsida. Missguided.co.uk. Helt sjukt snygga kläder!


Dagens sysselsättning

Sitter med teckningen. Let the hell begin! Krulligt hår




För tillfället dåliga kontraser osv i den, men det förbättrar jag när jag finputsar på slutet!

En dag i skogen

Idag har det varit en långdag i skogen i Bäckefors, hos farmor och farfar. Där fanns hela den släkten med, och var kul att träffa dom eftersom det inte blivit av på ett halvår om inte mer. Åkte iväg vid 10 i förmiddags eftersom alla skulle hjälpa till med att riva ett skjul och sen bära iväg alla dessa plankor osv. I samma veva tog vi kalas för mig och pappa! Så dagen har bestått av skogsarbete och tårta. Helt okej faktiskt.
Fick även gjort en del på beställningen vilket är lättande! Äntligen fått till det och kommit nånvart!
Nu ska jag ta och lägga mig, och äntligen få sova ut imorgon och inte bli väckt av någon väckarklocka. Natti

Bloggtävling

Försöker återigen att vinna något. Kanske visar sig turen för mig någongång!
Denna gången är det om en goodiebag med smink osv, på denna killens blogg.

Hope we all will find our way to happiness

Bara av din närhet gav du mig fjärilar i magen och ett leende på läpparna, trots min usla dag. Om man bara kunde ångra en liten detalj, så skulle jag somna gott sen.

Maybe next time

Skola som vanligt idag. Hade nationella i engelska där man skulle skriva en uppsats, vilket gick ganska bra! Och imorgon ska jag ha det nervtestande svenska-talet haha.. Ush o fyblä.
Eftermiddagen spenderade jag med att börja på beställningen eftersom jag äntligen fick köpt nytt block idag, så nu ska jag ta tag i den när det inte är allt för mycket skolskit ivägen. Sen blev det motion idag med. Först en löprunda som uppvärmning och efter det 1,5h badminton. Så känner mig ganska duktig idag!
Blev självklart ett par ostmackor och yoghurt med havrefras till käk efter det. Svensk husmanskost ♥
-
Nu ska jag sätta mig på allvar och försöka lära mig det satans talet.. Kan typ dom tre första meningarna. Såå. Ha en bättre fortsatt kväll än mig!

Sol och en outfit

Måste ju änna säga att det har varit extremt gott väder idag, och även igår! Får hoppas det håller i sig på riktigt nu som en förberedelse inför sommaren.
Var tänkt att jag skulle gymma idag, men så blev inte fallet. Fick istället ut och springa lite, och med solglasögon på och metal i lurarna var det ganska skönt faktiskt. Har åstadkommit med något denna dag iallafall, bättre än inget!
Nu väntar en lång dusch och sedan soffslapp med Grey's Anatomy i tv-rutan!
Dagens outfeeet från kassa mobilbilder

RSS 2.0