BBQ

Orkade inte skriva nåt här igår, men gör det nu.
Vi var alltså ett härligt gäng hos Malin på grillfest! Var riktigt trevligt och kul att komma ut och göra någonting någon gång! Blev grillat, kubbspel, allsång och en allmänt trevlig stund! Även en promenad hem sen, vilket faktiskt var sjukt gött haha .

Nu har jag nästan precis kommit hem. Var först på kalas för mina (halv)kusiner, mycket gott tilltugg som vanligt när man kommer dit. Typ 10 olika sorters efterrätter! Sen blev det hem och byta om och iväg till stallet med mamma för att rida lite. Hon har ju en ny, och speciellt extremt segare häst nu och det gick väl änna sådär. Fyfan säger jag bara!! Nåt så jobbigt att försöka driva och driva hela hela tiden.. Ganska mycket skillnad om man jämför med hennes tidigare häst, som man fick hålla igen väldigt mycket och korta snabba steg! Nu är det istället lååånga steg och smackande som gäller. Värmen gjorde det ju inte enklare heller!
-
Om en stund ska vi bege oss till affären och köpa lite gott till tv-tittande ikväll. Får se om det går lika bra för Loreen som det sägs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0