!


Helt klart grymmast! Haha. Mums

För er som orkar läsa

Igår kväll var förjävlig.
Efter dendär tantens besök så ställde vi ju in Ladys bur i mitt rum, för vi trodde det skulle funka bättre. MEN, direkt jag la mig i sängen, så började hon gny. Tänkte först att det kanske var lite för det var kolsvart i rummet, så jag öppnade dörren så det blev lite ljus utifrån.

Jag gick och la mig igen, och hon började självklart igen. Men då typ ignorerade jag henne bara, och hoppades på att hon skulle tröttna och sluta, men det gjorde hon inte. Så jag gick till mamma och började bli lite irriterad, för klockan var runt halv 12. Hon sa att jag skulle öppna burluckan, så jag gjorde det. Men direkt jag gick och la mig igen så hoppade hon upp i min säng.

Jag gick upp, igen, och fick henne att lägga sig i buren igen. Hon gjorde det, men hoppade upp i min säng igen typ en minut senare.. Så tillslut fick hon ligga där då, men så började hon masa och sprang plötsligt ut ur rummet. Jag gick och kollade vad hon gjorde, och då stog hon inne i badrummet och drack ut toan.. (Lady hade också tydligen sagt att hon drack i toan för det vad ljummet och luktade gott).

Sen var vi båda i min säng ännu en gång. Sen låg jag uppe en ganska lång stund för kunde inte somna, för när Lady ligger i min säng tar hon upp halva platsen, så antingen kan jag inte ha fötterna nånstans eller så kan jag inte ligga sådär "som alla gör" haha, alltså jag måste ligga helt rak, och så kan man aldrig somna. Så det tog en jävla tid innan jag somnade.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag hade också ställt klockan på halv 7, för jag skulle hinna gå ut med henne innan jag gick till skolan. Men jag lyckades ju självklart stänga av alarmet i sömnen, så när klockan var 20 i 8 kommer mamma in och säger "Sanna ska inte du gå upp? Klockan är mycket".. Jag kollade på klockan, fick panik, slängde på mig kläder, satte upp håret, satte i linser och drog till skolan.
Sen blir det ju inte bättre av att vi har matteprov första lektionen, och jag hade ingen miniräknare som man skulle, (hade tänkt köpa det innan vi började, men hann inte..). Sen fick jag världens hjärnsläpp, så det gick inte så bra tror jag.

Bra början på dagen!....... Eller inteee..
Men resten av dagen var iallfall super.

Senare blir det träning. Gott! Hoppas det kommer nån tränare idag också.
Måste plugga till so-provet som är på fredag också..

Rolig vecka.

Unbelieveble

Idag har en synsk "tant" varit här, och pratat med våran söta lilla hund Lady. Det finns inga ord för att beskriva det, det var bara så... Så jävla intressant och facinerande (stavning). Hon skrev ner saker som hon och Lady pratade om på ett papper, och mitt favorit ciat var självklart: "Tanten": Vem är du? Lady: En rädd själ m.m..... Men jag är ganska söt" . Åh ja, hon har rätt.
Men kan fortfarande inte riktigt fatta att dom verkligen pratade med varandra och hon där kan förstå vad djur säger/tänker. Och igår så hade hon tydligen skrivit ner saker som hon och Lady hade "skickat" bilder om, alltså pratat fast i tankar/bilder eller hur man ska säga det. Och då hade hon skrivit att hon var rädd eller nåt, att vi bodde i ett gammalt hus m.m, och hon har inte vart här tidigare eller pratat med oss tidigare eller nånting! Och så hade Lady fått berätta om sin tid som valp, och det stämde ju helt! Och mamma måste man ju bara tacka, för hon räddade Ladys liv.
Och hon sa även att hon tyckte om mig bäst/väldigt mycket i familjen. Hon dära "tanten" sa att direkt jag kom in i rummet där dom var så kände sig Lady mycket lugnare och det blev som ett rosa band mellan oss. Och Lady vill att jag ska sluta spela (mina fritidsaktiviteter, tex badminton), för att ägna mer tid till henne. Och hon är ju bara för söt haha.. :)
Men det ska jag givetvis inte göra, men ska göra så gott jag kan att vara mer med henne. Och från och med nu ska hon tillochmed sova i mitt rum.

Jaja, nu ska jag gå och borsta tänderna, sen sova.
Godnatt

Mästare på paint

Julia känn dig hotad ! Haha

Gårdagen:
Gick upp halv 2, och klockan 3 kom Varas och hämtade mig, åkte och hämtade bollar, och sen till Assarebyhallen där vi och några till tränade lite badminton. Och jag fixade mig ett härligt brännmärke på knät.... Jag har nämligen en tendens till att "gå" ner i golvet när jag spelar.. Tror det finns något gott där eller så!.. Men det känns inget nu iallfall, sved som satan igår bara.
Typ såhär var det/brukar det se ut: (Snyggare IRL haha)

Och Varas stog på andra sidan och sköt bollarna, men orka inte måla han haha.


På kvällen satt jag uppe och grejade på en blogg, så gick och la mig runt 2/halv 3 tror jag. Och ställde klockan på 9:45 för att kolla på Miami Ink haha (a) Och om 15 minuter är det dags för LA Ink !! <3 Älskart, (som nog ingen vet)..

Just nu gör jag inget speciellt, lyssnar på samma låtar om och om igen, lär mig lite nytt på guran m.m..
Ska nog gå ner och göra klart dop-presenten sen också, om jag orkar, eller har en ritdag. Har inte ritat på länge nu känner jag.

Känner för att göra om mig egen design snart också , trött på denna.

Daniel vidare, wihoo!

Hahaha kolla dom sista typ 20 sekundrarna! Slutet! Jag döör hahaha.


Deval

Sexiga bilder från en snabb runda på Deval haha.
Gillade perukerna där :)



~

Nu ska jag trösta mig lite med film.
Hej.

Skull

Min shopping igår.



Ungefär en sån väska iallfall. Men utan den guldiga kedjan, och silvriga på handtagen istället.
Glömde ta kort på den, och orkar inte göra det.

Om en halvtimma blir det att gå till hallen och kolla på en handbollsmatch, heja!

Grym!


Han är grymmm !
Sitter förövrigt och kollar runt på olika covers, och typ sjunger med på massa olika låtar haha. Samtidigt som jag försöker göra cp tyskaläxan.. Roligt!

22:31

Usch och gud i himmel...
Jag har så himla satans tråkigt?!
Vad kan jag göra åt saken.. Ingenting.
Men iallfall, hoppas timmarna och natten går i racerfart, för imorgon ska jag till stan! Shoppashoppashoppa. Det var ett tag sen nu..
Men, nu ska jag fortsätta min tråkiga kväll.
Ha det bra ni få som läser detta , och ha en mer intressant kväll än mig :)


I am not a robot


21

Nyduschad Sanna här. Tänkte bara dela med mig lite av mina ord.
Har varit och tränat idag, 2 timmar ungefär. Riktigt gött ändå, men gick verkligen skit. Ingenting funkar. Men jag ska försöka sluta klaga och kämpa på och hinna ifatt den gamla badmintonSanna! Är vääldigt ur form kan man säga..

Nu sitter jag och käkar i mig lite Ben&Jerry´s glass! Det är ooomöjligt att sluta , så jag avråder er att börja haha :D
Men, nu är det dags att gå ner och sätta på 4an, och får hoppas att grymma Daniel Norberg är med!

Haha , jag skrattar ihjäl mig

Ja, rubriken säger det mesta..

2006 eller något

LIKT MIG ELLER HUR ?!?! HAHAHA

Minds

Ibland är allt bara så mycket.
Ibland har man för mycket tankar rusande runt i huvudet. 
Försöker leva i drömmen, och hänger inte med i verkligheten.
Vill gå vidare, vill leva livet, vill ha kul. 
Men allting hänger som en svans bakom en, och vill inte försvinna, förstör istället verkligheten för en.
Det blir som en stöt genom hela kroppen, och vet varken ut eller in. En stöt som varar, och inte försvinner. 
Det kan leda till sina konsekvenser, och mycket mera, som inte är planerat i livet.
Men: genom att uppleva svårigheter, blir man starkare, eller hur.

Frågan är bara om man kan lägga på ett leende, och kan gå tillbaks till det gamla jag, där ingenting är förstört.

Jag har inget emot dig, det är situationen jag inte gillar.


Teckningen på Maja


Ja det blev inte helt olikt iallfall :)
(riktigt dålig bild också, men hade bråttom..)

Done!

Haha så, nu efter ca 5 timmar är jag klar med bilden jag ritat, på självaste Maja Karlsson Högsäter. Lägger kanske in bild när jag har tagit..

Perfa

Så, nu har jag vässat dom alldeles för trubbiga blyertspennorna, fixat igång musiken, lagt in bild på datan nere, tatt fram ett glas cola & lite choklad.
Perfa, nu är det bara att göra igång!

tänker tillbaks, och ler

Sitter här och har försökt lära mig lite på gitarr, går sådär om jag får säga det själv. Men först och främst, jag ska tjata på pappa som f****n, om en ny gitarr! Annars får jag downs syndrom..

Den ska bli min.

Nu ska jag hoppa in i duschen! Och sen matteläxan.

Rödbetan = rödbettan = bettan

Ja, Bettan är mitt nya namn från några pågrund av mitt hår haha.

Ville bara berätta att jag ska ner och rita nu, för har fått en "beställning" kan man säga. Ska rita av min lilla bebis kusin och ge bort i dop present :) Har aldrig ritat en bebis förut , så lycka till till mig !

Senaste jag ritade. Den "gamla" modellen Twiggy. Blev inte allt för likt men...

Dop

Ja, har varit på dop i Göteborg idag som sagt. Inget speciellt egentligen att säga om det, var inte så kul.
Dagens outfit iallfall:

Men man ser ju tyvärr inte att mitt hår är typ brunt/rött/lila.. Men iallfall, jag älskart!

18:52

Igår efter skolan hämtade Micke mig, och vi åkte till frissan och köpte toning. Drog hem till Moa där hon fixade håret då på mig, och nu är det rött/brunt/lila ! Haha, fortfarande lika förvånande när jag kollar mig själv i spegeln. Är tvungen att nypa mig i armen för att förstå, ah nejdå kanske inte, men ändå :) 
Hem och hämtade grejer hos mamma, och drog till Frida tillsammans med Moa, Joella, Maja och Hanna. Fixade oss och gick till Rebecca för parteey. Var jätteroligt fram till några idioter utanför ville komma in men inte fick. Så det sket sig alltihop på slutet. Jag och några till stannade kvar där nån timma och snackade om saken och så. Sen när jag kom hem tvättade jag bara av mig sminket och borstade tänderna, och la mig direkt.

Idag vaknade jag redan vid 10.. Och sov inte alls bra, vaknade ganska många gånger. Men iallfall, jag tyckte det var alldeles förtidigt. Senare kom mormor förbi och lämnade ett skissblock och skisspennor till mig som hon hade varit snäll och köpt. Så ungefär halva dagen har jag suttit och ritat av en person. Jag lägger upp den någon annan dag när internet på min data funkar.. Så får vi se om någon känner igen henne, eller rättaresagt vet vem det är.

Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till Göteborg på dop för mammas kusins barn, hehe.

Lägger upp bild på håret senare också , kanske.

Idol 2010

Mina favoriter!



B o r i n g

Vanlig skoldag idag, skittråkigt egentligen.
Har heller ingenting att skriva om, så det kommer nog inte så mycket nu.
Sitter och kollar igenom typ alla tatueringar på gaddad.se just nu. Sjukt mycket hett finns det, och jag vill ha massor nununu. Men jag har iallfall nästan bestämt mig nu faktiskt, ska bara prata lite med mamma om det och se vad hon säger så hon inte tycker jag är dum i huvet ^ Längtar iallfall röven av mig tills det blir dags.

Har bara en sak att säga..

WOW!

Har kollat runt lite på bloggar, och hittade denna tjejen, Emina.
Hon är otroligt sjukt overkligt duktig på att teckna!

Klicka på bilden för att komma till bloggen







Internet - mobilblogg

Det har varit nån "datatekniker" här idag, för att installera en skrivare som krånglar. Men tydligen så funkade inte routern som den skulle (vilket den visst gör, funkade super), så han började greja med det, och nu funkar det inte över huvud taget! Jävla teknikerr.......

Ridskokängan

Jag vill haaaaa

Eller

RSS 2.0