High up in the clouds

Känns som jag inte haft nåt liv denna veckan. Har ju vart och jobbat, och jag blir så sjuuukt trött av att gå upp så tidigt på morgonen.. Ingen morgonmänniska här inte! Det har också blivit att jag inte gjort någonting alls efter jag kommit hem, lägger mig bara i soffan eller liknande, och sen sängen. Igår kväll kom jag och tänka på en vän som jag hade tänkt prata med lite, men så kom jag på mig själv att ha glömt omvärlden lite haha. Har nästan inte haft någon kontakt alls med folk nu. Min hjärna blir efterbliven av dettaaa. Tur det är över om en vecka haha.
 
Var hos tandläkaren igår, för att äntligen(!!!) ha påbörjat hela tandställningsprocessen. Det var ju på tiden. Vi tog massa röntgenbilder, avgjöt mina tänder osv. Nästa gång ska jag dit 12 Juli, och då ska vi sitta och prata om vad jag ska få för sorts tandställning och allt som kommer att ske iallafall. Sen kommer jag väl förhoppningsvis ha fått den inom några månader..
 
Nu sitter jag och pappa och kollar på Borat som går på 4an. Sjuka saker som skapas haha.
And now I'm tireeeeddd, so hejdå.

Idag skiner solen för dig

Idag är det ett år sedan jag fick det hemska beskedet. Min morfar hade gått bort.
Kommer ihåg dagen som det var igår. Hur jag brast ut i gråt och ville bara inte acceptera vad jag nyss hade hört. Än idag förstår jag inte riktigt innebörden av att försvinna ur livet. Det går verkligen inte att förstå att man aldrig kommer träffa personen igen, utan det känns endast som att man varit iväg en längre tid.
Varje gång jag tänker på det, händer samma sak. Mitt huvud och min hjärna blir helt tom, går bara inte att komma fram till något vettigt. 
 
Älskar min släkt så oerhört mycket, och hatar att vi alla ska behöva gå igenom sådant här.
Morfar, önskar du var här. Älskar dig.

First day

Första dagen på sommarjobbet avklarat. Tre ord räcker. Jag. Är. Trött. Nä men alltså, jag kunde verkligen inte somna igår kväll, låg i flera timmar och bara vred och vände. Sen hittade jag självklart tre nya myggbett som började klia som satan. Somnade ju tillslut, men blev bara 3-max 4 timmars sömn innan alarmet ringde 05:35. Ej kul. Så har varit lite död idag, och min hjärna har varit helt efter. 
 
Nu, som varje dag efter jag jobbat där, så ligger jag och kämpar med att hålla ögonen öppna. Har precis tagit lite godis och kakor som jag hoppas ger mig lite energi. Får ju änna vara vaken till klockan 9 iallafall.. Ska ta och sätta på något avsnitt med The Middle. Bästa humorserien alltså, har blivit helt kär i familjen Heck haha!
sannaad @instagram

A new crush - thigh tattoos

Satan i gaaaaatan vad snyggt det är

Jackass 3D - Kan vart det roligaste jag sett på länge

Steve-O's röst 
 
 
 
 
2:05 och framåt!!

Midsummer

Började med grill med några vänner, slutade med ett helt partaj! Var riktigt kul faktiskt, tills slutet! Lite komplicerat blev det dock. Jaja, alla verkade ha en rolig kväll/natt iallafall! Så tack alla som kom och så vidare!!
Bild tagen av Jessica

DeviantArt

Tänkte bara säga att ni kan (om ni vill då) kolla in min Deviantart-sida, där jag kommer lägga ut alla teckningar och konst jag skapar! Redan folk som har lagt till mina bilder i deras favoriter osv, man blir så glad!! Teckningen nedan kom även med i en grupp kallad "Traditional art at its best", vilken ära!
Min Devianart-sida hittar ni HÄR
Ni som har ett konto, följ gärna mig! :)

Designa väska - nelly.com

Tog min dagliga tur på Nelly.com, och läste att man får 50kr i rabatt om man designar en väska! Så det gjorde jag haha. Rösta, eller inte rösta. Your choise!

OASAP

Tänkte uppdatera om sidan oasap.com jag skrev om för ett tag sedan. Beställde ju en tröja därifrån och har glömt att visa den också. Såhär ser den iallafall ut!

Tröjan kostade 24 dollar om jag inte minns fel, men eftersom oasap har ett såpass bra koncept så behövde jag inte betala en enda krona! Man kopplar bara sin blogg till kontot, och vips så har man pengar att handla för! Det är även gratis frakt över hela världen, och paketet hamnar i brevlådan smidigt och bra!
Bli medlem nu och få gratis saker hemskickade du med! Klicka bara på länken -----> OASAP.COM



STEVE MADDEN - CUTE SUMMER SHOES

Asos.com

Hate to say it

Men... Jag har äntligen fått ett datum för tandställning!! Snart (eller om ett ganska långt tag) kommer jag kunna le igen! Utan att skämmas. Helt unbelievable.

Sen meddelade pappa om för några dagar sedan att dom har köpt ny lägenhet nu, så i slutet av augusti/början av september så flyttar vi till Uddevalla!

METALTOWN 2012

Efter massa virr fram och tillbaka i Göteborg kom vi till campingen vid en halv 8 eller något sådant. Hade det trevligt, träffade nya människor och en galen kväll blev det minsann! 
Musik spelades nästan dygnet runt, och nu kan man väl säga att det är fruktansvärt ovant att inte höra något alls. Lyssnade på massa bra band som Lamd of god, Skitarg, Trivium, Marilyn Manson, Avatar, Sabaton och In Flames. De tre sistnämnda var helt klart de bästa av det bästa! Jäklar vad bra Avatar och Sabaton var live!!!!!

Blev inte alls så mycket bilder, men här kommer några iallafall, från min asigt bra mobilkamera(!!!!!)

SÅDÄRJA!!

Nu äntligen kan jag säga att jag har gått på sommarlov! SÅ jäkla gött. De betygen jag fått reda på är heller inte helt fel. Fan vad jag är nöjd!
-
Idag väntar packning in i det sista, har inte börjat än hehe. Men ska allt få med det mesta hoppas jag på!
Sen blir det i säng hyfsat tidigt iallafall, för imorgon ska jag och Moa dra oss bort till gamla Valboskolan och se på 9ornas show. Ska bli kul att se om dom slår våran grymma vi hade förra året!
-
Och någon gång senare hörni... Så beger vi oss mot Göteborg för att påbörja minnet vi sen kommer ha, kallat Metaltown! Kan knappt bärga mig tills man står där i publiken och lyssnar på grymma band som Sabaton, In Flames, Avatar och så vidare. Även Marilyn Manson kommer bli ganska kul att se, bara för att, även om jag inte lyssnar på hans musik annars. KOMMER BLI SÅÅ GRYMT ALLTIHOP


02:30


Har inte gjort ett skit idag faktiskt, och har inget att meddela eller roligt att skriva om.
Men det jag hAr åstadkommit med idag, det är att öka den procentuella siffran till färdigspelat spel, från 23 till hela 28! Woho. Rayman är bästa spelet!!
-
Nu säger jag godnatt för idag!

Nymobil.se - Lagar din iPhone

Nymobil.se är en bra sidan som jag kan rekommendera om du skall laga din trasiga mobil. De erbjuder bra och billig reparation på iPhone4/4s. Så nästa gång när din mobil går sönder vet ni vart ni ska ringa.

Hårt liv osv

Okej. Hej.
Igår var jag, Moa och Elin en sväng förbi studenten. Sen drog till Torp och shoppa lite. För min del blev det nytt torrshampoo, bh:ar, t-shirt och ett par klackar. Vanliga svarta stilettklackar i läder. Snygga och så, men FYFAN vad mina fötter lider idag efter en användning av dom i skolan. Har två feta skavsår och typ 5 (om inte fler) vattenblåsor på stackarna. Sååå kommer nog inte använda dom förrän jag gått in dom vore nog smart... Haha.
-
Anyways, så kom jag nyss hem från Moa. Har spelat lite Gamecube idag igen. Marioparty 4 är det som står som favorit, och sen blev det även lite Narnia för min del också haha. Fastnade änna lite.
Intressant oså.
Jag har inte listat ut än vad jag ska hitta på nu, för jag känner verkligen inte för att sova. Antingen får det bli mer spel, eller så får jag ta och rita lite på beställningen som jag inte kommer NÅGONSTANS med. Orkar inte med den snart.
Hårt liv.
-
Ah. HEJDOO

Snowwhite and the Huntsman, klassisk saga i ny mörkare tappning

Gissar att ni sett reklamen om den nya sagofilmen? Denna gången Snövit.
I huvudrollen får man se Kristen Stewart som är känd som Bella i Twilight. Så om ni är ett fan, se denna med!
Förhandsboka / köp biljett till Snowwhite and the Huntsman nu!

Lillasysters 4-årsdag förra veckan


Camoflage

Min kärlek till kläder börjar gå över till skor. Klassiska, klumpiga, enkla, festliga. Ja allt.
Dessa är ett par jag hittade för några dagar sedan, och dom är såååå coola!

Finally

ÄNTLIGEEEEENNNNN!! Sista uppgiften inlämnad nu! Så jävla gött. Satt från 15:30 till 01:30 och plugga, mer eller mindre intensivt, så extremt skönt att slippa bry sig om någon som ens har med skola att göra nu. Har även fått reda på slutbetygen för två kurser, och är grymt nöjd!

23:38

Än är jag inte tillbaks till livet. Fortfarande en liten del kvar att skriva på den jävulska rapporten. Nu såhär på slutspurten i skolan har man verkligen ingen lust eller ork alls kvar att plugga!! Vill bara relaxaa och göra ingenting i skolan. Men det är väl bara att bita ihop och köra det sista. Kommer väl bli klar inatt någongång så man är pigg och glad imorgon haha....
-
Får väl se det positiva med att ha sovmorgon på tisdag och vara ledig onsdag-torsdag istället! Sleep tight

Säger adjö till livet för idag

Söndagen kommer bestå av mer eller mindre hetsplugg. Arbetet ska vara inne imorgon klockan 12:00 och jag har bara kommit halvvägs.
Så nu sitter jag här fortfarande iklädd sovkläder och glajor, och försöker arbeta mig till ett bra resultat.

Vissa perioder vill man bara spola förbi. Slippa uppleva och slippa känna.

-

RSS 2.0