Så mäktigt bra.

 
 
 
 
 
 

Litet kladd jag påbörjat

Bara för skojs skull

Weekend update

Hejsan sa. 
I mitt liv har det inte hänt så mycket. Har hållt på med massa plugg, tränat och sovit. Typ. Denna helgen har dock varit mer händelserik än vad det brukar bli. I fredags satt jag och Moa och började sy ihop våra halloweenkläder haha, ett gott försök är det iallfall. Kände mig kreativ och satt uppe till halv 2 eller något. Började lördagen med en lyxbehandling där jag fick peeling och massage på hela kroppen. SKÖNT. Senare blev det party hos en vän, med många andra vänner, vilket spårade lite haha. Kan inte säga mer än att jag inte orkar med mig själv haha.
Nu ska jag ner och ÄTAAa

Ny teckning - Notorious B.I.G

 

Seriespel

Igår var det seriespel i Borås. För att dra det kortfattat så vann vi mot Borås och spelade lika mot Trollhättan. Dock så skulle vi egentligen vunnit över dom.. Jag och Emilia hade dom i dubbeln, men förlorade tre-set ändå, och det beror ganska mycket på att vi inte spelat tillsammans på ungefär tre år, medan dom andra tränar ihop typ 3-4 gånger i veckan. Sen förlorade jag även singeln i tre-set, vilket gör mig så extremt förbannat irriterad. Liksom i dubbeln så hade jag matchen egentligen, men sen hände något i andra och tredje set så allt bara sluta fungera. Har gått skit i två veckor nu med spelet. Hittar inte banan och slagen sitter inte som dom ska. 
Och det här är vad som händer när man är arg och har ett rack i handen.
 
Har tänkt att vila lite nu, och sedan börja om på nytt, och hoppas på att det släpper och allt kommer i ordning igen. Det är så sjukt segt att inte en av de få sakerna man tycker om att göra inte funkar.. 
 
Men även om det gick skit för min del så gick det ganska bra ändå om man ska se på det stora hela. Vi åkte nämligen dit med en man kort, för samma morgon fick vi reda på att en kille inte kunde åka med, och då blev det så att vi fick lämna WO på en herrdubbel. Så vi vann alltså mot ett lag, och spelade lika mot ett, när vi redan från start låg under med ett poäng. Så det ska vi la vara nöjda med ändå. 

My mind is empty

Vet inte vart jag ska ta vägen.

Leafs

Bild från en snabb fotografering i skolan igår

With the right effort, we can reach everything

Var nyss inne och kollade Kissies blogg, där hon lagt ut den gamla hederliga inne- och utelistan. Däribland hade hon hissat Amir, för hur han står för sig själv som en icke perfekt person, och lagt ut bild på honom. Reagerade på det hon lagt ut och gick in på hans blogg som jag inte besökt på flera år säkert. SHIT SÄGER JAG BARA, vad har hänt med den personen som alltid varit lite större?! Helt borta! Ser inte ens ut som honom längre! Sjukt bra jobbat av han iallafall!

RSS 2.0