For the windows in paradise

+ lite småsaker som pincett, hårinpackning medmera.

Extreme

Okeiiiii. Jag höll precis på att fota det jag köpte igår, men så dog kameran mitt i allt. Så blev det med det! Får vänta en liten stund så kan jag fortsätta. Annars sitter jag här och lider utav den EXTREMA träningvärken. Kan knappt gå, och trapporna är ännu värre. Känner mig nästan som en 80-åring..
Grejar även lite med en bild vi ska redigera i skolan, som en extremredigering. Så här ser det ut än sålänge:
Tanken är att jag ska redigera fram en tjej som liksom kommer ut ur tegelväggen. Har två lager med tjejen och en till skugga, men då skulle man inte se det jag gjort änsålänge.
Mycket jobb kvar, men tycker det ser ganska okej ut ändå! Kommer säkert lägga ut här när den är färdig! :)

Long day

Nu äntligen efter en lång dag kan jag gå och lägga mig i min säng och vila kroppen. Har varit en ganska ansträngande dag haha.. Först hade vi jobbigt fys-pass på gympan, och sen åkte jag och Moa iväg till Torp och gick där i timmar. Plus upp och ner för trapporna till hennes lägenhet. Ganska plågsamt för benen vill jag lova. Kunde knappt gå efteråt, och nu värker det som attan.
Godnatt allesammans!
-
Bilder på shoppingen kommer imorgon, för har inte haft orken till det nu.

?I feel like a stranger?

Åtminstonde två saker har lyft upp denna dag. I brevlådan låg mina nya linser (tack gode gud så jag kan se igen) och ett kuvert med info om lönen denna månad, och där som en överraskning var det högre siffror än vad jag räknade med.!! Känns bra.
-
Nu åter till verkligheten där jag sitter i mitt svartmålade rum och får försöka plugga till nationella proven som börjar inom kort.

beauties by vagabond

Finns hos scorett/nelly/nilsonshoes för 699kronor. Funderar på att köpa ett av paren istället för oxröda Converse...

Drive by/Onödigt inlägg egentligen

Satt här förut och spelade lite gitarr, så tänkte jag testa Drive by - Train. Gick ju sådär, för jag har sjuka problem med att ta ackordet B. Så nu har jag suttit ett bra tag och spelat samma ackord om och om igen för att jag ska lära mig att byta till B. Kul va? Nej. Men går hyfsat bra nu iallafall, sålänge jag tänker på vad jag spelar vill säga..
-
Sen har jag kollat på The Vampire Diaries som äntligen började idag!!!!
Så ser det ut för er som undrar typ "amen hur svårt kan de va råååå????" :):))))):):):)

En vanlig morgon

Både igår, och idag skiner solen precis som det ska vara på våren! Härligt att känna värme igen! Tråkigt bara att man är lite förskyld.
Bra mobilbild.. Men såhär ser det ut varje dag efter jag kommit hem efter skolan. Det är svårt att bestämma sig om vad man ska ha på sig ibland..

Ny teckning - Robert Pattinson

Det här var första gången jag ritade ett manligt porträtt, så döm mig inte! Vet att det inte heller är så likt, men märkte att det blev fel lite här och var när jag ritade och orkade inte rätta till det så brydde mig inte så mycket om teckningen egentligen. Bara en kul grej att prova. Tilldelar lite hat också till svart färg i olika nyanser!
Hope u like it anyway.

Nya Converse säljes!

Jag säljer mina vita converse i storlek 37,5. 400 kronor. De är ej använda och säljes pga fel storlek. Intresserad? Hör av dig här, eller gå in HÄR
SÅLDA!

It is sad when a person has become do dependent, that they can not even stand up for themselves

Har inte varit den bästa veckan nu, därav inget skrivande här. Känner allt och ingenting. Mitt huvud har bara varit utom det mänskliga och har inte kunnat förstå någonting av vad jag omges av. Vet inte när det kan tänkas försvinna, men tillsdess så kommer jag nog vara lika frånvarande som denna bloggen varit i dagar.

Before it all just came back to me

15 mars 21:10

Nu kan jag äntligen ta rast. (?) Har suttit och grejat med en Kalle Anka-film ett bra tag nu, för det har krashat ett par gånger så fick göra om det fantastiskt roliga redigerandet..... Astråkigt med andra ord. Hoppas resultatet blev bra nu iallafall, men är säkerligen inget jag kommer lägga ut här haha.
Det är i ämnet Estetisk kommunikaton, och har precis lärt oss om hur man gör ljudeffekter och fick då i uppgift att dubba denna filmen.
Och arbetar i Garageband vilket man inte kan göra så jättemycket i, för vi har inte Logic på våra datorer.

Idag har vädret tillåtit

Idag är det underbart väder igen! Nu får det inte komma någon mer snö.
Slutade tidigare pga håltimma också, så nu sitter jag hemma i soffan och äter fiskgratäng.
Tooodays

Transparent

Måste.Ha.I.Sommar.!!

Wierd!!

Okej, som ni ser så skulle jag precis sätta en säsong med OTH på nerladdning. Och detta kom upp.
Har sett det tidigare, men då har skiten fan inte vetat att jag faktiskt bor i Färgelanda???????
Asså det där är freaky.. hahhaha
-
PS. Tycker ni inte om namnet, "donotswallow21"??? ;)

Underbara väder

Äntligen är solen tillbaka!
Bra mobilcamera osv. Gamla Sony Ericsson haha 

All good things, comes to an end

Skulle egentligen kunna lägga upp en bild på teckningen jag ritar nu, men eftersom jag har glömt min svarta promarker hos mamma så kan jag inte slutföra den idag. Så det får vänta tills imorgon.
Jag blev precis överraskad med ett "jag hittade två semlebullar kvar i frysen, så jag gör en till dig nu", så nu väntar gott och senare något avsnitt av OTH skulle jag tro.

Work in progress//Bee movie

Har påbörjat en ny teckning nu, som jag tror vissa kommer bli lite kära i. En liten utmaning sådär, eftersom jag annars tecknar tjejer. Får se hur resultatet blir, men hoppas det ser okej ut änsålänge!
-
Nu ligger jag i soffan och kollar Bee movie i min ensamhet, då pappa är ute och roar sig haha. Sen får man väl se vilket bidrag i Melodifestivalen som kommer stå för Sverige iår, vilket jag hoppas blir något helt okej iallafall. Bara det inte blir Ranelid.

Preparing for pizza

Idag har varit en riktigt trög dag. Bara meningslösa lektioner, och regn.
Och eftersom alla vänner där ute säkert gör något annat nu så får det bli en kväll hemma med pizza och förhoppningsvis något bra på tven.

I am stronger now, but that doesn't mean I've forgotten

Går ut och rensar tankarna lite!

Från Gran Caranria 2011

Hm. Har återigen funnit mig in i tatueringarnas värld och önskar att göra en till. Men såklart kan jag inte bestämma mig. Vill ha allt .

-


En liten film från skidåkandet haha!

Sofia filmar

Moa som är proffset

Jag i den gigantiska hjälmen och tröjan med ett frågetecken!

Notera mig vid 0.50 i bakgrunden haha : D


It's a fact that the world isn't fair, everyone just have to be reminded of it

Mitt ibland alla onödiga statusar på Facebook kom denna filmen upp, och jag kollade på den.
Man glömmer lätt bort vad som händer i världen där man själv inte lever, och allvaret i det. Denna filmen påminner en utan tvekan om orättvisan, och det är värt att kolla på.
Men tack vare människors engagemang och icke egoism kan man göra skillnad, som inte rör bara en person utan en hel värld. Det tycker jag är så beundransvärt.
Så att göra skillnad, är något jag vill göra någon gång i livet. Bara för att veta att man gjort något bra för att hjälpa och förändra världen till ett bättre ställe.
Så ge filmen en chans, även om den är en halvtimma lång. Bara för att påminna.


Tattoo sketch

Såhär blev förresten tatueringsskissen jag gjorde. Är bara ett grundjobb för att ge till tatueraren, som ska finslipa på den. Men undrar fortfarande varför alla som frågar mig om skiss, inte går direkt till tatueraren...

One day off

Ja idag började jag skolan 12:15, och jag vaknade 12:05. Bra gjort, minst sagt. Kan inte ta en senare buss heller för kommer inte hinna till den sista lektionen då, så jag ligger kvar i sängen. Blir en dag proppad med One tree hill, godis och självstraffande tankar. Hatar att försova mig, och minst sagt få min första ogiltiga frånvaro. Hej ångest.

Äventyr på Hovfjället

Åh herregud, idag har jag varit på äventyr. Det jag inte tyckt så mycket om alls, åka skidor. Var en friluftsdag med skolan och en del fick åka med till Hovfjället i Värmland.
Kan ju i helhet säga att det gick ganska bra för att vara tredje gången jag åker, så är ingen proffsåkare direkt som vissa andra haha. Gick la inte så bra i början, men sen blev det allt fart på't! ;) Gjorde bland annat ganska snygga vurpor, så kommer ha en del blåmärken imorgon känner jag, som till viss del syns redan nu ..
-
Well, det var en sjukt lång dag iallafall, då vi åkte från Uddevalla klockan 6 på morran och var hemma vid 8. Blev ca 2 timmars sömn inatt också, så är ganska gött slö nu. Så nu blir det att lägga sig i sängen och kolla ett avsnitt av OTH, sen sooooova <3<33<3<3<3<3
-
Kanske kan lägga upp en film sen också från dagen haha, om man inte ser allt för töntig ut!

It's time for some art

Fick lite inspiration och ska försöka testa på något nytt denna händelselösa kväll.
-
Well, skippade den delen tillslut. Jag är inge bra på att testa nya grejer, så tog tag i blyertspennan istället och började på en tatueringsskiss till en vän. Är egentligen inte så bra på texter och sådant som har med tatueringar att göra, men ger det ett försök. Långt ifrån färdig just nu då.

SPRING

Idag blev det vårstädning, så hela huset har nu tömts på dammråttor och skräp!
Ytterdörren stog även öppen för första gången iår!
Från weheartit

Tävling

Är med och tävlar om smycken!
Var med och tävla ni med, ni hittar den HÄR !
Ni kan också klicka på bilden för att komma till bloggen!

I almost forgot how it felt to live for real, but now I'm at my startover to make my life worth living


wantie

Från fotograferingen

Sådär, nu har jag äntligen redigerat klart några bilder

Dagens tabbe gjord.....

HAhahahaha så jävla dum är jag.
*jag och Elin sitter i soffan på rasten, en av våra lärare går bakom soffan och frågar vad vi gör. Jag vänder mig om och svarar att jag försöker lära mig engelskaglosorna till nästa lektion. Vänder mig om och där står engelskaläraren och alla brister ut i gapskratt.*
Hahahahaha jaja ..

RSS 2.0