Thursday

Fick en beordran att skriva något inlägg här. Finns dock inte så mycket att säga, mer än att jag är inne i en period där jag dränker mig i tv-serier och konst. Har två teckningar just nu som är typ halvklara, som jag också ska ta mig tid till att göra klart snart. Mer än det så har jag en sprängande huvudvärk just nu, så ska troligtvis skippa sista lektionen som råkar vara matte och åka hem, orkar inte tänka riktigt. Blir även irriterad på sjukt mycket saker för tillfället, så hela min värld är blä just nu, kind of. Kul att veta eller hur! MEN, en sak är jävligt positiv!! Det är en sak jag kommer få väldigt snart, som ska bli sjuuuuukt kul att testa! And you will be have to wait to see what's in that box!
 
Nu ska jag fortsätta engelska-lektionen där vi just nu ska leka Norsken..... Hej massa prat och exaltering(om de är ett ord?), detta kommer mitt huvud gilla.
 
HEJDÅ

New

Sitter just nu med en ny teckning som jag påbörjade för några dagar sedan! Har äntligen återfått min lust och inspiration till att rita, så nu skapas det konst! 
Bilden är dock ett par dagar gammal, så har kommit en bit längre nu! Säger bara: Fan ta hårstrån.

Egypt - Part 2

 

Egypt - Part 1

Okej, det är inte alls många bilder som jag själv är närvarande på, just för att jag nu när jag går media har blivit den får uppdraget att fota allt, hela tiden. Hade ca 400 bilder från början, och har valt ut några av dom nu att lägga ut då. Jag fotade iallafall typ allt när vi gick omkring, låg o sola osvosv, så hoppas det inte är allt för tråkigt att kolla på.
 
Hotellområdet var iallafall sjukt stort, och alla bilderna nedan är därifrån. Så som ni kan se så var det både vattenpark och shopping där, och massa mat då självklart. Om jag inte minns fel så hade hotellet 6 pooler, och här visas två av dem (och dom enda vi var vid för den delen), varav en är från hotellrummet. Så vi hade ett superläge också.
Bjuder på denna sista endast för det är de fina tröjorna som är fokuset.

New years eve 2012

Då var det nytt år igen! Och som det gamla vanliga; Nytt år, nya möjligheter!
Kvällen/natten igår spenderades med världens goaste vänner och en riktigt kul fest, och som följd har jag varit sängliggandes hela dagen. Men det är väl så det ska vara!
 
Mitt nyårslöfte, som jag aldrig lyckas hålla ett enda år ändå, blev att jag ska börja tänka på min hälsa. Börja träna, försöka sluta med all småätande och ta mig själv i första hand. Om jag lyckas, kommer 2013 definitivt bli ett jävligt bra år, för nu tycker jag det är dags för ett slut på all skit!
 
Har tråkigt nog inga bilder att lägga ut från det hela, men jag kommer iallafall att lägga ut bilder från Egypten senast imorgon! Så stay tuned!
 
Hoppas alla hade ett riktigt roligt nyårsfirande!

RSS 2.0