17:53

Hade sovmorgon idag, vilket var sjukt gott. Gick även och la mig vid 10 igår så jag har sovit i ungefär 12 timmar! Heaven.
Hade som vanligt bara två lektoner, och sedan hemåt igen.
Packade grejer och drog ner till mamma igen, och nu sitter jag här och ska snart dra till hallen. Får träna bort min fruktansvärda träningverk haha, för att säkert få ännu mer imorgon! : D

Todays and yesterdays


High heels

Skippa platån och stilettklackar. Simpleness.
Tänk om man bara gick i sådana. Då skulle jag köpt en dussin.
Dessa från Zara, som Kenza äger. Perfektion.

Colors, blazers and layers.

Har fastnat lite för trenden med färgade jeans. Allra mest de klarblåa och orangea, dessa från Gina Tricot! Hittade lite annat smått och gott därifrån också, och skapade två olika outfits. Det är iallafall något jag skulle kunna ha på mig! Dessutom är den vita blazern överst i modet just nu :)
__________________________________________________________

Triangle


A lack of color

Sitter i skolan och har matrast nu och inväntar sista lektionen. Äntligen heeeelg, snart..
Jag ska nog inte göra nåt alls i helgen, får se vart dagarna för mig. Antagligen ingenstans.
-
Igår tränade jag! Woho. Får igång nu och röra på fläsket minsann. Dock käkade vi i badmintongänget pizza efteråt haha. Men nu ska jag iallafall börja träna där någon gång i veckan, gymma, och ut och springa. Typ... eh :l Planerar så iallafall, min lathet kommer väl vinna ett antal gånger. MEN SNART ÄR DET SOMMAR IGEN, och då... då ska jag inte ha en ölkagge inte.
-
Ehm, följde med mamma när hon tatuerade sig igår också, och troligtvis kommer min nästa inom snar framtid!!
Wiho. Hejdå.
söt tjej på lekton häromdagen

Having a hard time....

.. with keeping my eyes open. Jäklar vad trött jag är haha. Slocknade förut med datan i knät, vaknade två timmar senare, och nu väntar jag bara tills jag kommer bli pigg igen och inte kunna somna senare. Feels great! :)
Nu blir det ner och käka amerikanska pannkakor!!


Wednesday - in school

Sitter på svenskalektion nu, vilket är fruktansvärt tråkigt. Vi bara skriver och skriver och skriver... Förbereder oss typ på att skriva artikel och krönika, så ja, hatlektion för tillfället!
Vill. Hem.

Seg dag

Hej alla kära.
Min dag har inte varit något annat än seg. Började skolan 12.15, hade matte där lektionerna numera går ut på att störa sig på den nya läraren. Fick både frågan "Hörrödu Sanna, kan inte ni busa lite mer?? Tycker ni gör det för lite. Och han skulle hjälpa en med ett tal, men kunde inte räkna ut det så när jag väl klara den fick JAG förklara för HONOM. Då sa han även "Men den där var änna konstig eller, jag tyckte min uträkning var bättre". Ja, det känns som vi kommer få underbara år med han......
.
Sen gympa, där vi hade vikarie och fick välja mellan innebandy och badminton. Jag och Elin tog beslutet att spela lite innebandy med de tre killarna vi har i klassen. Vilket resulterade i hög puls.
-
Haha. Förut köpte jag hårfärg för att börja med ett litet experiment. Åkte till hallen för att träffa mina badmintonkompisar och nu har jag nästan precis kommit innanför dörren.
Ja. Det var min dag. Nu väntar jag bara på mamma så hon kan slänga i färgen i mitt huve!

Wise words


Haha är jag ensam??


Life in technicolor

Ja, vet inte riktigt vad som är intressant med min blogg haha, men kul att någon tycker det iallafall :) Dock vet jag inte vem du är?.. Så därför blir liite svårt att kolla in din blogg ;) Haha.
-
Förut fick vi äntligen klart materialet till filmen vi håller på med i skolan! En skräckfilm haha. Nu är det bara redigeringen kvar, så ska bli kul att se resultatet sen!

WHISKEY

Beger mig neråt för att avrunda kvällen med toasts! Och självklart mitt älskade te ♥
natti

F U

Denna helgen har jag inte gjort ett endaste dugg.
Nattkladdat lite. Försökt att bli frisk, vilket jag inte lyckats med, men det börjar ge sig nu! Fast låter fortfarande som en gås eller nåt ;)
Nu sitter familjen här i soffan och kollar på Alice i underlandet, systra mi's önskemål.
Har också suttit och kollat på min troligtvis nästa tatuering! Mahahaa

Wanties//GinaTricot


Another night in heaven?

Rita ut allt jag har inom mig, hela natten.
Ställa mig långt in i skogen och skrika, så högt jag kan.
Kolla på alla möjliga sorters filmer och klaga, på alla som gör fel.
Sedan gråta floder bara för allt är så fucked up.
Skriva långa brev, för att skicka till ingenstans.
Äta glass, tills jag spricker.
Gå en promenad ut i natten, för att komma tillbaks timmar senare.
Det är det jag vill göra nu.

Important

Alla, eller de allra flesta vet ju om detta med SOPA & PIPA-lagen som USA's regering vill införa. Det innebär att befolkningen inte längre ska få vara fria på internet. Men det påverkar även resten av världen.
Finns sjukt mycket att säga om detta, men kortfattat så påverkar det hemsidor som Google, Wikipedia, Facebook och Youtube. Det påverkar också nedladdningssidor eftersom allt har och göra med copyrighten, vilket jag egentligen kan förstå eftersom nedladdning är olagligt.
Men det gör så himla mycket mer. Det hotar yttrandefriheten, då saker som regeringen inte tycker är lämpliga kommer tas bort och flertal olika hemsidor kommer blockeras. De kommer helt enkelt styra varje individs surfande.
SOPA har lagt på is nu pågrund av alla protester och hoppas det fortsätter så. PIPA (tror jag) är kvar att förstöras, och i princip hela världen är igång och hjälper till mot detta.
Det mest skrämmande är då, om man låter dessa lagar införas: Vad händer härnäst? Det hotar demokratin pågrund av några jävlar vill tjäna mer pengar.
Så om ni inte vill att allt ska bli som i Kina där man inte får reda på saker om vad som händer i resten av världen, ha diktatur och inte ha frihet helt enkelt: Skriv under på denna sidan och bidra med någonting. Jag har gjort det, och många fler.
Klicka på bilden, så kommer ni till sidan.

I made a mistake, and I got my punishment.


Finallllly

TJOHO
Snart kommer sjätte säsongen av GG!
Synd bara att det kommer dröja minst ett halvår innan det kommer ut i Sverige, så får ta och kolla på internet istället!

CACTUS//SUNSET

Woha, har suttit ett ganska långt tag nu och läst massa om Usa. Haha. I'm getting addicted. Nu var det mest om vilka val om delstat/regionsval jag vill helst. Antingen regionsval: Väststaterna, enda negativa där är att New Mexico tillhör det, och där vill jag inte hamna haha. Sen delstaten: Kalifornien, Florida, Arizona och South Carolina. Men man kan bara göra 3 val, och jag vet inte vilket jag vill mest. Tralal.
- Lite update om detta bara: En organisation som heter Explorius har en tävling om att vinna utbytesår (värt 72000->), vilket jag har skickat in ett bidrag till. Vinnarna publiceras den 28 februari, så tycker tiden kan gå lite här vaa. Så har inte gett upp hoppet än om att få åka nu i höst!
Annars har jag bestämt mig nu för att jag vill helst gå på High School tror jag, för då kan man relaxa lite och ha kul samtidigt som man pluggar precis som här. College känns lite föör seriöst än vad jag vill just nu, även om det skulle ge en bättre möjlighet senare i livet. Men man vet aldrig vad som händer då heller, kanske blir jag nästa "svensk Hollywood-fru" ;) Som Maria Montazami ♥

Thanks.

Har sjukt ont i halsen, huvudet och lite allt möjligt idag, så stannade hemma från skolan. Det har jag nog inte gjort på flera år skulle jag tro, haha. Inget stoppar mig från att inte stanna hemma, för brukar inte bli så illa. Tar inte ens mediciner eller nåt sånt. Hm.
Har iallafall nyss lagt mig i sängen, startat en Harry Potter och laddat upp med te och apelsin. Så nu blir det slöande.
Imorgon måste jag gå till skolan också, hur jag än mår typ, för vi har en film som ska spelas in och jag har saker som dom behöver + att jag ska vara med i en scen. Segt osv.
-

Måndagen den 16 Januari, 17:06

Lägger allt i papperskorgen. Precis allt. Ett helt år av ord skrivna av mig, bara borta på en sekund.
Och för mitt eget bästa ångrar jag det inte, likaså beslutet om att lägga allt bakom mig.
Jag ska klara detta, hur mycket det än ska ta emot, men jag ska klara det.
Jag ska vara stark nu.

The mind is your prison

Jag skäms för dig, du förstår inte vad du gör.
-
Ja, man kan säga att det var verkligen fredag den 13 igår, no doubts. Så kommer troligtvis inte skriva här så mycket inom den närmsta tiden, för mår inte så världsbäst just nu så.
Hej.

12 Januari

Weho! Jag fick A på engelskauppsatsen från i höstas/vintras! Grymt nöjd :D
Förövrigt har jag precis hunnit en bit att städa mitt rum, men orkar inte mer haha, så ska ta och kila upp till fader min nu! Ha de fint.

Photoshop

Hade ju en läxa i Ps som jag nämde i ett tidigare inlägg. Verktyget slutade äntligen krångla och jag kunde få klart det..!
Vi skulle ta en bild på ett barn och klippa in i en annan bild, och såhär blev resultatet.
l
V

Just an ordinary day

Sitter just nu och väntar på lektion, Estetisk kommunikation. Lite trögt sådär, men det är ju sista lektionen iallafall. Förutom det har vi haft svenska och först mediaproduktion där vi just nu håller på att spela in en film! En skräckis haha.
Sen blir det hem och städa lite, skissa lite och så vidare. Inget speciellt skulle jag tro. Säkert kolla vidare på min nästa tatuering också ;) Haha man får inte nog!
Jag och lillasyster, söta eller hur.

Min sysselsättning för 5 minuter sedan

Att sitta och markera en liten unge. Det är en läxa vi har i ett ämne som heter Digitalt skapande.
Dock så ska alltid allting krångla för mig, så när jag kommit halvvägs så slutar markeringsverktyget fungera, så ja. Där fick man nackont totalt i onödan.
Hatar photoshop ibland alltså.....

The Beatles

Har ju glömt att lägga in bild på tatueringen jag gjorde för ungefär 3 veckor sen!
"But tomorrow may rain, so I'll follow the sun"
Den meningen kommer från en låt av The Beatles, vilket var min morfars favoritband, så tatueringen är för att hedra honom!
Men tycker även den meningen säger så mycket mer än det, också att man ska försöka hålla sig positiv även i de negativa stunderna. Eller hur?

TRÖTT

Hoppade i säng vid 11
Kollade klockan efter ett tag, då var den halv 1
Igen efter en stund, trodde jag, då var den halv 2
Gick ner och drack mjölk haha, för det sägs vara lugnande så man somnar lättare
Väl i sängen igen ligger jag och vrider och vänder
Blev sjukt rastlös och kunde inte ligga still
Var helt omöjligt att somna trots alla 548 gäspningar
Kolla klockan igen, tänkte att den var typ 4-5 nånting
Men nej då var den 06:50 och jag skulle gått upp för ca 20 minuter sedan
Så nu är jag en extrem trötting med huvudvärk

The other side of what we call home

Är mitt uppe i nattfunderingar här. Alla som läser och är mina vänner, vet alldeles säkert att jag vill åka till USA för att studera där på High School. Men det har lagts ner, tyvärr. Har tjatat på mina föräldrar flera gånger, men det verkade inte hjälpa alls nästan. Den ena vet hur jäkla mycket jag vill det, men oroar sig för värdfamiljen plus pengarna som kanske inte är det lättaste att ta fram bara sådär. Den andra, tycker det är totalt värdelöst att åka iväg och tror inte på mig ett enda dugg, vilket känns förjävligt, för detta är något av en dröm för mig. Som jag vill uppfylla också. Tillbringade nog flera månader med att läsa på om detta på hemsidan och olika bloggar, så kan det pretty much ut och in. Läste ett tips att man kunde göra en egen liten broschyr att lämna till föräldrarna för att försöka få med dom i detta. Gjorde då ett där det stog i steg för steg hur hela skiten går till, hur mycket det kostar och hur mycket jag själv kan hjälpa till för att få pengarna genom jobb osv. Var beredd att satsa allt och spara så mycket jag kunde, bara för att få detta genomfört. Men ack nej.
Grejen är att en vän till mig (som ska åka om ca ett halvår) och jag, har pratat sjukt mycket om detta, och hur kul det skulle vara om man åkte samma år. Alltså, det går inte att beskriva hur exalterad jag var över detta. Tillslut gick även en i familen med på att betala hälften av resan och allt, ifall den andre gick med på andra hälft. Men där föll allt tillbaks i mina drömmar igen, bara för att den personen inte tror på mig. Vilket jag är extremt besviken på. Varför är det så svårt att tro på sin egen dotter? Är det för mycket begärt? Dom som känner mig, vet troligtvis också vem jag menar.
Släppte allt detta för ett tag, tills igår då jag började kolla på det igen. Men nu var den inte High School, utan ett år på College. Har hunnit läsa på hyfsat bra och är sugen på detta med. Grejen är bara att det kostar ganska mycket mer. Men, det är ungefär 2,5 år kvar så man kan väl skrapa ihop ganska mycket av pengarna tills dess..? Om man har viljan? För det har jag, och denna drömmen ska jag fan se till att den sker också. Även om man behöver ta lån, som man sen ska betala av i ett x antal år själv.
Läste först lite om Au Pair, men vet redan att det är absolut inte grej för mig då jag inte trivs SÅ mycket med barn. Plus att man måste ha 200 timmar dokumenterade? Like, what?
Så riktade in mig på College, och, det var nästan perfekt där alltså. Det finns olika program att läsa, bland annat ett karriärsförberedande. Vill också studera i Los Angeles helst, och gissa vad. Programmet inom karriärgrejet är Media & Art. Liksom, är inte det typ perfekt nästan? Jag gillar saker med media, och jag älskar konst? Och även på sådana här program får man välja individuella kurser, och däribland finns musik. Vilket jag också älskar.!!
Så jag har tagit detta väldigt seriöst nu, för det finns nog nästan inget jag vill mer än detta, så jag har funderat på att öppna ett sparkonto och lägga in så mycket pengar jag bara kan. Sen fråga med hundögon om mina föräldrar är villiga att ta lån, som jag kan betala tillbaks sen om det är på det viset. Nämnde det förut också, men fick bara dedär smilet som att det är ju bra att jag drömmer iallafall, tillsammans med ett "jassådu".
Får änna lust att banka skiten ur något.
Nu när jag befinner mig i sängen för att försöka sova, fick jag upp tanken igen om High School, för tänk att uppleva den där "High School-spiriten"?? Skulle va grymt. Bara ett problem, annars hade jag gjort det utan några tankar alls nästan: jag måste då gå om ett år på gymnasiet här i Sverige, vilket jag helst inte orkar, eller vill. Bara tanken av att gå med 96erna skrämmer mig. No offense om nån läser det.
Slutsatsen med detta: Jag är riktigt kluven och vet inte hur jag ska göra. Vilket jag ska välja.
-
Detta var det som pågår i mitt huvud just nu, om någon orkade läsa. Now: Good night.

Adriana Lima

Dagens syssla blev en teckning på Adriana Lima
Bortsett från det har jag inte gjort någonting alls idag nästan, inte ens ätit :s Käkade frukost vid 2-3 nångång bara, but that's it. Sitter fortfarande i sovkläder och morgonrock också haha..?
Lazy is the word!

Första januari

Vet inte riktigt vad jag ska säga om gårdagen, den var både bra och dålig. Visste från start att den skulle bli ganska jobbig pågrund av en sak, och jag hade också rätt. Men det löste sig tillslut, ganska bra iallafall, så får se hur allt blir nu.
I helhet var det en helt okej kväll/natt. Började med trerätters och lite spel hos Challe med några till, och sen far vi iväg till festen. Sköt lite raketer och skålade in det nya året.
-
Kom hem för nån timma sen eller två, och nu sitter jag och dricker fanta haha. Aldrig varit såhär törstig tror jag.
Men hoppas nu att det kommer bli ett grymt år, ska försöka göra det till ett iallafall.
Let's rock

RSS 2.0