Important

Alla, eller de allra flesta vet ju om detta med SOPA & PIPA-lagen som USA's regering vill införa. Det innebär att befolkningen inte längre ska få vara fria på internet. Men det påverkar även resten av världen.
Finns sjukt mycket att säga om detta, men kortfattat så påverkar det hemsidor som Google, Wikipedia, Facebook och Youtube. Det påverkar också nedladdningssidor eftersom allt har och göra med copyrighten, vilket jag egentligen kan förstå eftersom nedladdning är olagligt.
Men det gör så himla mycket mer. Det hotar yttrandefriheten, då saker som regeringen inte tycker är lämpliga kommer tas bort och flertal olika hemsidor kommer blockeras. De kommer helt enkelt styra varje individs surfande.
SOPA har lagt på is nu pågrund av alla protester och hoppas det fortsätter så. PIPA (tror jag) är kvar att förstöras, och i princip hela världen är igång och hjälper till mot detta.
Det mest skrämmande är då, om man låter dessa lagar införas: Vad händer härnäst? Det hotar demokratin pågrund av några jävlar vill tjäna mer pengar.
Så om ni inte vill att allt ska bli som i Kina där man inte får reda på saker om vad som händer i resten av världen, ha diktatur och inte ha frihet helt enkelt: Skriv under på denna sidan och bidra med någonting. Jag har gjort det, och många fler.
Klicka på bilden, så kommer ni till sidan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0