Spännande.

La mig precis i min älskade säng och ska sätta på ett avsnitt av The Big Bang Theory, och sedan ska jag sova för ska upp i hyfsad tid imorgon! Anledningen till det är att jag ska vara med och spela seriespel i badmintonen haha. Förra veckan efter en träning som jag gick till som på skoj, så blev jag helt plötsligt en i laget, och imorgon är första seriesamandraget. Har alltså bara tränat tre gånger inför detta, och ska bli väääldigt intressant att se hur detta går haha. Sist gång jag spelade på allvar, liksom i tävling och så var år 2010, så har varit lite smått nervös in i mellanåt idag.. Men det ska väl allt gå lite bra iallafall! Hoppas jag. Om inte, så är det bara riktigt roligt att hålla på med det igen.
 
Så nu ska jag ta och lyssna till Sheldon Cooper's komplicerade meningsuppbyggnader och ta en god natts sömn, om det går nu när det är fullmåne. Godnatt!
Haha så söt.

Hair colors

Haha har lite problem här.
Jag har ju gått från brunett till typ blond (kopparblond), och på vägen har jag haft ganska koppar-aktikt. Nu försöker jag komma på ett svar på: om jag ska bli brunett, behålla färgen jag har, eller våga mig på intensiv koppar haha. Är ju, som alla som känner mig, hopplös när det kommer till sådant här.

Till vänster, är då den hårfärg jag har nu, och till höger för ca ett år sedan då jag var brunett. Och den understa då, ungefär den kopparfärgen jag tänkt mig isåfall, möjligtvis lite mer åt med orangea hållet. Hittar dock ingen bra bild..
 
Men nu tycker jag att alla kan ta och säga vad ni tycker, alltså VAD SKA JAG GÖRA?!

Snabbis

Har inte kunnat/hunnit skriva något här nu på några dagar. Just nu, för det är i full gång med flytten till Uddevalla.
Igår började vi lasta ur lägenheten vid 10-tiden, och vid 6-7-8-tiden (hade ingen som helst koll på klockan igår haha) var vi klara med att lassa in allt i nya lägenheten, så höll på ett tag. Var heelt sjukt trött också, eftersom jag kommit hem klockan 3 på natten från partaj, så när vi hade grejat klart för dagen dog jag lite i soffan.
Idag blev jag väckt lika tidigt igen, för vi skulle åka och städa ur lägenheten, vilket jag har en liten paus ifrån nu haha, något så tråkigt.....

Men ja, borde väl bege mig tillbaks till arbetet kanske. Hade!

21 Augusti

Första dagen i tvåan på gymnasiet är avklarat. Gjorde ingenting vettigt alls, bara lite info och så om året vi har framför oss. Varmt har det varit idag också. Och ändå gick jag i jeans.
Har inget alls att skriva om, så nu ska jag fortsätta att kolla på skor. Hej på er.

Yesterdays family trip

Hahaha lånar mina solglasögon & "okej, nu kan du ta kort på mig då"
Vi åkte alltså till Grebbestad. Var först på Sportshopen, och därifrån fick jag med mig två t-shirtar. Den ena var på rea, och den andra med isbjörnen på bara för den var så frän haha, så var tvungen!
Efter det stannade vi till och åt på någon pizzeria, och Meja ville kolla på maneter så vi blev kvar där lite till.
 
Imorgon bär det av till Liseberg för andra gången iår. Denna gången med större delen av min släkt på mammas sida, kommer bliiiii...... 14 stycken fick jag räknat ut nu. Lär bli kul! Kommer säkerligen bilder från det också här någon dag.
 

Wanted from H&M


Colored pencil drawing

Gjorde igår klart teckningen jag jobbat på, och för att det var första gången jag gjorde ett porträtt i färg så är jag väldigt nöjd! Det var självklart en utmaning med alla färger, att få ihop dom bra och alla lager man fick jobba med. Men satan vad roligt det var!! Kommer absolut göra fler!
Har även tagit lite work in progress-bilder, så slänger upp dom också. Kul att se steg för steg :) (dock är det mobilbilder, dvs kass skärpa och dålig färg) Och enligt mig ser bilden bättre ut i verkligheten!
Och där är resultatet! Ge mig gärna kritik/säg vad ni tycker! :)):)

Kvällstankar.

Man kan drömma om omöjliga saker. Saker att göra, men inte har möjlighet till. Jag har en dröm, som är möjlig om man har rätt förutsättningar. Dock har inte jag riktigt dem jag helst skulle vilja ha. En spärr stoppar allt, som skapats av alla möjliga förklaringar och anledningar, som alla låter lika dumma i mina öron. Det är sjukt att vi människor, som ändå är utav samma släkte, kan ha så olika synpunkter på allt. Till och med de med samma kött och blod tycker helt olikt dig själv. En del är starkare än andra, och en del gömmer sig bara. Jag är den som gömmer sig, från de andra som är starkare. Liksom de tyngsta skeppen på de djupaste havsbottnarna sjunker min självkänsla och förtroende på mina egenskaper. Jag har ingen talan, bara en önskan. En önskan som är så stark så man borde överväga min vilja lite grand, men ändå finns det ingen balans. Hela jag är i obalans nu. Känner mig ibland glad, ledsen, sur, arg, trött och framförallt tom. Tom på allt som går, men ändå har jag så mycket plats för det andra. En minsta lilla sak kan framkalla det där som gör att man bara låser in sig i sitt rum en hel dag eller kväll, och hur man än försöker undvika det så kommer det. "Tänk om jag aldrig kommer iväg", det är en mening som har börjat cirkulera i mitt huvud, och därmed framkallat en slags förtidsångest. Tänk om jag aldrig får uppleva allt det jag vill. Tänk om. Vad ska jag göra då liksom? Vad kommer bli utav mig och vad kommer hända på vägen. Ändå försöker jag hålla uppe mitt humör och mina chanser, på de små saker jag upplever som positiva. Konst är ett utav dem. Jag är så glad att jag har det som ett så stort intresse som jag har, och att jag utvecklas hela tiden. På den fronten har jag också drömmar. Jag vill gå något år på en konstskola. Helst i Australien, har jag kommit fram till. Lära mig ännu mer. Om konsten, om livet, världen, människorna, mig själv, allt. Frågan är bara om det just nu är lika omöjligt. Skulle vara roligt att se fram i tiden och kunna se vad man lyckas med, och vart man kan tar sig, för nu sitter jag bara i mitt svartmålade rum i det dystra Färgelanda.

Äntligen sluuuuut

Hejhejhej.
Sitter just nu i min datorstol och gör inte ett endaste dugg. Är trött som satan så ska nog ta en liten tupplur snart, om jag inte sätter mig och ritar istället..

Jag har även slutat sommarjobbet för iår nu, så jäkla skönt så jag vet inte vad. Skulle egentligen jobbat hela veckan, men efter min extrema försovning i morse så fick jag klart för mig att mitt huvud inte orkar mer nu. Har försovit mig både igår och idag nu, och idag vaknade jag den tiden vi egentligen skulle åka hemifrån, så blev lite sen. Sen så blev jag ju ganska irriterad av detta och vaknade då på heelt fel sida, så det första jag sa när jag satte mig i bilden sen var "Jag orkar inte mer nu, ni får få tag på en annan vikarie", så nu är jag ledig en vecka innan skolan börjar, helt underbart gott. Inte lite jag ska sova ut imorgon!!

Det var det roliga jag hade att komma med.

Fula bilder

Sitter här så fint, och har tråkigt. Väntar på att Bellman ska ladda ner ett spel så vi ska sitta och skrämma upp varann lite. Medan han gör det, så hamna jag framför kameran. Började med ett seriöst, sen insåg jag att det var tråkigt haha. Inför sista bilden hade jag tjejen i The ring som inspiration, men kom sen på att med min hårfärg ser jag ut som ett lejon hahaha. Åå va ja hare rolit.
Påtal om hår, så kanske ni inte la märke till det, men jag la i fler slingor igår. Så nu är jag lite blondare, lite snyggare. Ellerrrrrrr. Jäkligt ovant att se mig själv med såhär ljust hår igen haha.

Tryin' something new

Jag sitter just nu med en teckning jag jobbar på. Har besämt mig för att prova något nytt. Har testat saker som akvarell, men jag är inte riktigt haj på flytande färger som inte går att sudda haha, så jag håller mig till pennor, så det fick bli ett försök med ett färgporträtt.
Det är ganska annorlunda om man jämför med blyerts eftersom man måste jobba mer i lager med olika färger så det blir en bra nyans om man ska kolla till fotot man ritar av, som jag gör nu. En utmaning, men ganska kul! Tar lite längre tid också haha.
Bilden ovan är även några timmar bak, så har hunnit lite längre nu! Ska bli spännande att se resultatet sen, (troligtvis om några dagar). Är ganska nöjd än sålänge iallafall!
 
Nu ska jag ner och avsluta helgen med lite pizza, och senare i säng för att återigen gå upp till jobbet imorgon.
Ha det fint.

Military shirt

Satan i gaaaaaatan va snygggggg
Asos.com , 360 spänn

Sverige i OS-finaaaaaaaaal

Har precis kommit hem från ett besök uppe hos mormor, som innehöll en del skrik, nervösitet och hjärtklappning. Iallafall hos de andra, jag hängde inte med alls haha!! Dom satt bara och sa allt som skulle gå fel, medan jag satt kolugn och sa att dom kommer säkert hålla poängen 26-25 och vinna. Hade ju rätt på ett sätt iallafall! 27-26 alltså, bra jobbat Sverige!

08-08-12

Tog tummen ur bakdelen och färgade mina ögonbryn igår. Målar ju alltid mina, för annars har jag inga alls som ni ser på bilden här nere, men tänkte färga nu istället så man slipper göra det! Skönt osv. Dock blev dom lite för mörka haha, men färgen sitter ju som tur är inte i så länge. Av misstag, lär man! Haha. Använde mig iallafall av Depends färg, Brun.

V.

Sånt jag kan sitta och kolla på när jag har extremt tråkigt haha. Sjukt goa killar. 

Pictures.

Efter att ha kollat på de få bilderna jag tog den senaste veckan, så märkte jag vad ointressanta dom är haha. Inga roliga bilder alls, men kan lägga upp några ändå. Det är från turen till Kungsbacka med damerna i släkten, och lite från dagarna på Koster med pappa och hans sambo, där en av promenaderna på klipporna änna slutade med "vilse i skogen vi vandrar häromkring, vi vandrar omkring men vi hittar ingenting"... Värsta jag vart med om haha. Men vi hittade ut tillslut! :)))))))) 

Last day of summer

Ja för min del iallafall, för imorgon är jag tillbaks med att behöva gå upp halv 6 varje morgon i två veckor till. Har ingen lust alls att jobba igen.. Får hoppas av hela mitt hjärta att inte något jättebra väder kommer från ingenstans nu också bara för det. Då blir det både äckligt varmt inne på jobbet, och en irriterad Sanna kommer visa ansiktet.
 
Avslutade min semester med att klippa gräset, käka grillat och en go dusch. Nu ska jag även ner och kolla lite tv innan jag behöver hoppa i säng. Hur jag ska lyckas somna tidigt är dock en ganska bra fråga.

A paradox with flies

Hejhejhej och hej igen.
Det har varit lite dött här nu ett tag, men jag har mina anledningar! Jag har varit med släkten, iväg till Ullared, och nu idag har jag kommit hem från några dagar på Sydkoster! Har inte blivit alls mycket bilder osv, och de jag har tagit har blivit med min kassa mobilkamera. Glömde ju ta med systemkameran.... Bra gjort :) 
Men det kommer bilder och så senare när jag orkar lägga in dom på datorn och sådära! Så håll ut, ni som kollar in här haha.

RSS 2.0