-

 

Plugg//Lorax

Hej. Gud vad jag har varit upptagen det senaste haha.. Om jag tänker tillbaks har jag dock inte gjort så mycket,, men då jag tränat 3 gånger i veckan och den senaste veckan haft sjuuuulkt hets med plugg, så har jag inte haft tid och ork att skriva. Igår kväll blev jag äntligen av med en svenskainlämning om Odysséen. Kändes bra, men genast så väntade ännu ett arbete som ska in nu ikväll. Det är en textanalys i engelskan, och den suger. Oooorkar verkligen inte. Ligger just nu i min säng och har lyckats få ihop lite över 800 ord på den och har typ en tredjedel kvar att skriva. Men känner att jag behöver en paus nu, annars orkar inte min hjärna med. Och dessutom, så har läraren av någon anledning satt inlämning tills nästa torsdag, såååå gör nog inget om jag segar med en dag eller två.. Haha. 
 
Jag har även ritat litegrann och sett på världens gulligaste film medan jag varit inaktiv här. Filmen heter The Lorax och ni MÅSTE se den! Älskar animerade filmer och denna var bara för söt haha!

Studsar iväg på kalas!


Work in progress

En teckning jag jobbar på just nuuuu

Tävling på FRK

Igår var jag och fotade på när min kusin hoppade på tävlingen som var hemma i Färgelanda, så slänger upp lite bilder.

Detta var andra gången någonsin jag fotat hoppning haha, så inte världsgrymma bilder. Märker nu i efterhand att jag skulle haft en inställning annorlunda, menmen man lär sig efter missarna! ;) Är ganska nöjd med dom ändå!

Morr.

ÄR REDAN TRÖTT PÅ TANDSTÄLLNING. Helt seriöst. Har så jävla ont i tänderna/käken nu så tror jag avlider snart.... Ska ta en smärtstillande tablett nu så jag kan sova sen. Imorse vaknade jag nämligen vid 5 av att det gjorde ont i en tand, och nu x antal timmar senare gör det ont i hela överkäken. Fuck my life för tillfället. Kan ju inte äta nånting utan att det gör ont... INTE ENS BANAN. Då är det illa!
Nu ska jag gå och borsta tänderna som numera tar en livstid typ, hejdå...

Wednesday

Ojsan sa, hej. Har änna glömt bort att jag hade en blogg också. Men det har inte hänt mycket alls i mitt lilla liv just nu. Går i skolan, kommer hem, sover och tränar, det är det jag gör haha. Har tränat måndag och tisdag, och ska träna även idag! Och på det så har det varit läxor som ska göras vilket jag inte har någon ork ALLS för, och inte heller speciellt mycket tid. Men det måste ju göras..

Idag är det också sista dagen jag inte har massa skrot i munnen, för imorgon blir jag braceface. Är både negativ och positiv inför detta, positiv för det ska bli så sjukligt gott att få ordning på gaddarna och även bli lite roligare att ha med på kort, då det numera bara kommer upp två händer för ansiktet ungefär. Negativ är jag för det säkert kommer göra skitont när dom spänner den och så, och sen tycker jag ju att det är så sjuuuukt fult (speciellt när jag är ett sådant fall som har glasögon också), men en bra sak är att pappa är så generös att betalar så jag får en keramik tandställning (tror de heter så). Den har alltså vita/genomskinliga fästen, så den inte kommer synas lika mycket, och det är jag glad för.

Nu måste jag dock plugga religion, vilket är världens tråkigaste. Så, hejdå livet för en stund.

RSS 2.0