The weekend

Kom hem för en dryga timma sedan, har varit i Strömstad över helgen hos mammas moster på deras fina gård där. Var väl ungefär 10 personer som åkte dit, för Jennifer skulle tävla Kalma och Grace där (hennes och min mammas hästar).
Vi åkte dit i fredagskväll, och gjorde inte så mycket mer än att packa upp lite saker, greja lite med hästarna, åt och gosade med deras tre underbara hundar!

Dom har två sådana vitgråa, och den tredje har päls som är lite mer åt det röda hållet. Dante, Nicki och Ella, så sjukt goa!

På lördagen var vi och kollade på Jennifer, och det gick väl ganska bra. Grace hoppade 1.00 och 1.05, men fick inte vinst i någon. Kommer inte ihåg om det blev placering, men det tror jag inte.. Sen hoppade hon Kalma i 1.05 och 1.10, och där vann hon i första klassen tror jag det var iallafall, och kom femma i andra, så det var roligt.

Senare åkte vi till shoppingcentret Nordby och hann strosa i lite affärer. Herre vad stort det är där..! Köpte ett linne, mag tshirt, stickad tröja, kostymbyxor och en efterlängtad långklänning!
På kvällen käkade vi god mat igen, grillat blev det då. Åkte även lite fyrhjuling haha, fan va roligt de är.
Var helt sjukt varmt också hela dagen, och jag brände mig inte litegranna.. Svider som satan!


Söndagen (idag) var det väldigt mycket sämre väder, regnade hela tiden så blev ju att sitta under tältet där hela tiden vi var på tävlingen. Idag hoppade hon iallafall 1.05 och 1.10 med Grace, och det slutade med en andraplacering i 1.05, det gick bra i andra klassen med, rev ett eller två hinder, men det var första gången hon hoppat mer än ett hinder på den höjden så det var ju bra ändå!
Med Kalma blev det ingen placering, och då hoppade hon klasserna 1.20 och 1.30! Det såg fint ut iallafall, och tycker det ser så maffigt och roligt ut att hoppa så högt! Är så sugeen!
Ska ta och hoppa mammas häst här någon dag snart haha! :D

Kalma D

Grace Kelly

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0